Sysco-archiefkasten-Bruynzeel-Storage-Systems

OVERWEEGT U ARCHIEFKASTEN VOOR UW OPSLAG?

Archiefkasten kunnen op allerlei verschillende manieren worden samengesteld. Ze zijn zeer flexibel samen te stellen qua afmetingen en afwerkingen. Met een brede keus aan deuren, accessoires, lades en afwerkingsmogelijkheden kunnen Sysco® archiefkasten zo vormgegeven worden dat ze voor alle mogelijke doeleinden gebruikt kunnen worden. Wat uw behoeften ook zijn, we zijn er van overtuigd dat deze kasten een flexibele en veilige opslag kunnen bieden.

Veilige opslag

Doordat de inhoud wordt afgeschermd, kunnen goederen veilig worden opgeslagen. De kasten kunnen eventueel voorzien worden van een slot, zodat u de toegang tot de inhoud kunt reguleren. 

Lange levensduur

Ons unieke coatingproces garandeert 100% poederdekking op het staal, waardoor roestvorming wordt voorkomen. Bovendien kunnen de kasten op een later tijdstip verrijdbaar worden gemaakt indien extra opslagruimte nodig is. Zo kunt u de kasten tot in lengte van dagen gebruiken voor uw opslag.

Archiefkasten op maat

De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat ze precies in alle beschikbare archiefruimtes passen, zelfs rond pilaren, ventilatiekanalen en andere objecten.De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende lengte, hoogte en dieptematen. De lengtematen kunnen in stappen van 40 mm geconfigureerd worden. Zo kan het systeem aangepast worden aan de goederen die in het archief opgeslagen worden.

Wij bieden u een gratis adviesgesprek aan over de ideale archiefinrichting

Roldeurkasten-Sysco-Bruynzeel-Storage-Systems

Roldeur kasten

Roldeuren worden gebruikt om van een enkele Sysco® stelling een kast te maken. Naast een handvat aan de onderkant, zijn de roldeuren ook uitgerust met een geïntegreerd handvat in het midden. Hierdoor kunt u de deur ook vanuit staande positie openen.

Schuifdeur kasten

Met behulp van schuifdeuren kunt u van onze Sysco® stellingen een kast maken. De deuren zijn afsluitbaar en verkrijgbaar in verschillende houtpatronen, glas of staal kleuren.

551-ladekast_Bruynzeel-Storage-Systems

Ladekasten met 551-lades

Deze 551-lades zijn modulair ontworpen, waardoor ze voor veel verschillende toepassingen geschikt zijn. Deze laden kunnen worden gebruikt in statische Sysco® stellingen, verrijdbare Compactus® kasten en kunnen zelfs achter deuren worden geplaatst.

Lades-voor-prints_Bruynzeel-Storage-Systems

Ladekasten voor prints

Deze ladekasten zijn ideaal voor het opbergen van tekeningen en prenten. De kasten kunnen ook op verrijdbare wagens worden geplaatst om de ruimte optimaal te benutten.

Platte-lades_Bruynzeel-Storage-Systems

Ladekasten met platte lades

Tekeningen of kwetsbare objecten kunnen veilig worden opgeborgen in extra grote lades met een groot, plat oppervlak. Om beschadigingen te voorkomen is het mogelijk om de complete lade uit de kast te halen.

Kleuren

Personaliseer uw rekken met de kleuren die passen bij uw interieur.
De vaste rekken zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Accessoires

De roldeur kasten en schuifdeur kasten zijn eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires voor specifieke opslagbehoeftes en signalering.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze archiefkasten? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties.
Of vergelijk de diverse kasten met elkaar om een gedegen keuze te kunnen maken.