Archiefrekken-Sysco_Bruynzeel-Storage-Systems

OVERWEEGT U ARCHIEFREKKEN VOOR UW OPSLAG?

Vaste rekken zijn een goed voorbeeld van veelzijdig archiveren. Opslagruimtes, kunstopslag, bibliotheken, kantoren of een andere locatie: vaste rekken zijn overal te gebruiken. Ze vormen de basis voor een opslag die voortdurend door meerdere mensen wordt gebruikt. Alle informatie is direct toegankelijk voor alle gebruikers zonder dat ze op elkaar hoeven te wachten.

Hoge omloopsnelheid?

Doordat de inhoud van de archiefrekken altijd toegankelijk is door de permanente gangpaden, zijn deze rekken uitermate geschikt voor een dynamische opslagruimte. 

Losstaand of dubbelzijdig

Archiefrekken kunnen niet alleen enkel geplaatst worden, maar kunnen ook tegen elkaar in de ruimte of tegen een muur gezet worden. Bovendien kunnen de vaste rekken ook als scheidingswand worden gebruikt die van twee zijden toegankelijk is.

Archiefrekken op maat

De vaste rekken zijn verkrijgbaar in verschillende lengte, hoogte en dieptematen. De lengtematen kunnen in stappen van 40 mm geconfigureerd worden. Zo kan het systeem aangepast worden aan de goederen die in het archief opgeslagen worden.

Wij bieden u een gratis adviesgesprek aan
over uw ideale archiefinrichting

Sysco®

Gesloten rekken

Dit vaste rek heeft volledig gesloten panelen. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en dankzij de flexibiliteit om verschillende maten compartimenten te kunnen maken, kan er makkelijk een stelling op maat worden gecreëerd.

Sysco Open®

Open rekken

Deze versie creëert een volledig open systeem dat optimale ventilatie mogelijk maakt. Het open systeem biedt u de mogelijkheid om materialen op te slaan die groter zijn dan één vak. Een open systeem geeft u een duidelijk overzicht van de materialen die zijn opgeslagen.

Kleuren-kaart-Bruynzeel-Storage-Systems

Kleuren

Personaliseer uw rekken met de kleuren die passen bij uw interieur.
De vaste rekken zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

accessoires-Bruynzeel-Storage-Systems

Accessoires

De vaste rekken zijn eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires voor specifieke opslagbehoeftes en signalering.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze archiefrekken? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties.
Of vergelijk de diverse Sysco® archiefrekken met elkaar om een gedegen keuze te kunnen maken.