MAXIMALE OPSLAGCAPACITEIT MET VERRIJDBARE ARCHIEFKASTEN

Uw grootste uitdaging is ervoor te zorgen dat uw archief zowel veilig, compact als toegankelijk is. Om een archief zo optimaal mogelijk in te richten, zijn verrijdbare archiefkasten uitermate geschikt. Verrijdbare archiefkasten bieden verschillende voordelen ten opzichte van statische archiefrekken. Zo vereisen statische rekken gangpaden tussen de verschillende rijen om toegang te krijgen tot de opgeslagen materialen. De verrijdbare archiefkasten maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte door gebruik te maken van slechts één toegangspad. Ze kunnen afzonderlijk of met meerdere tegelijk worden verplaatst, zodat daar waar nodig een gangpad ontstaat en u de opslagcapaciteit van het archief vrijwel verdubbeld.

Meer opslagcapaciteit

Verrijdbare archiefkasten bieden een aantal voordelen ten opzichte van statische archiefrekken. Statische rekken hebben permanente gangpaden nodig tussen de rijen om toegang te krijgen tot de opgeslagen goederen. Verrijdbare kasten maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte doordat er maar één gangpad is. Daarmee realiseren ze een verdubbeling van de opslagcapaciteit van het archief.

Diverse beveiligingsfuncties

Onze verrijdbare archiefkasten worden geleverd met de meest geavanceerde beveiligingsfuncties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor inbraakprotectie, selectieve gangpaden toewijzen aan bepaalde personen of afdelingen, Fire Park koppelen aan uw brandalarm en de nachtstand zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Zo zijn er nog tal van andere beveiligingsfuncties.

Kosten besparen

Deze vorm van archiefopslag biedt u ook een duurzaam voordeel. Door het gebruik van verrijdbare archiefkasten bespaart u namelijk op het gebied van verlichting, schoonmaak en beveiliging.

Uw archief inrichten 

Moet uw archief voldoen aan speciale eisen? Bevinden zich ventialtiekanalen, deuropeningen of andere obstakels in de ruimte? Of moet de  omloopsnelheid geoptimaliseerd worden? Bij het inrichten van een archief moet met veel zaken rekening gehouden worden. Zo kan in een hoge ruimte zelfs gewerkt worden met een Compactus® Double Decker; verrijdbare archiefkasten bestaande uit twee verdiepeingen. Wilt u uw archief eens onder de loep nemen? Onze vertegenwoordigers staan voor u klaar! 

Optimaal-Bruynzeel-Storage-Systems

Wij bieden u een gratis adviesgesprek aan om
uw ideale archiefinrichting te bespreken

Compactus-Original-XT_Bruynzeel-Storage-System

Compactus® Original XT

Handwiel, licht- tot middelzware belasting

Onze Compactus® XT-systemen kunnen lichte tot middelzware objecten dragen. Ideaal voor het opslaan van boeken of voor kleine archieven, maar ook voor garderobes of kluisjes.

Compactus-Original-XTR_Bruynzeel-Storage-System

Compactus® Original XTR

Handwiel, zware belasting

Dit handwiel aangedreven systeem kan makkelijk veel gewicht dragen. Tevens kunt u het uitrusten met LED-verlichting en hebt u de keuze uit een veelvoud aan accessoires.

Compactus-Dynamic-2-XT_Bruynzeel-Storage-System

Compactus® Dynamic II XT

Electronisch aangedreven, licht- tot middelzware belasting

Dit electronisch aangedreven systeem kan lichte tot middelzware goederen dragen. Het heeft een ingebouwde RFID / NFC-lezer en voorzien van draadloze communicatie tussen de wagens. Met de bijbehorende Dynamic II app kunt u zelf systeeminstellingen configureren.

Compactus Dynamic 2 XTR - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Dynamic II XTR

Electronisch aangedreven, zware belasting

Dit electronisch aangedreven systeem kan makkelijk veel gewicht dragen. Het heeft een ingebouwde RFID / NFC-lezer en voorzien van draadloze communicatie tussen de wagens. Met de bijbehorende Dynamic II app kunt u zelf systeeminstellingen configureren.

Compactus Double Decker XTR - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Double Decker XTR

Electronisch aangedreven, Zware belasting – twee verdiepingen

Ons Compactus® Double Decker systeem bestaat uit 2 verdiepingen verrijdbare stellingen met een tussenvloer. Geschikt voor grote archieven en ideaal als u gebruik kunt maken van hoge ruimtes, waardoor de opslagcapaciteit geoptimaliseerd kan worden. Het systeem kan worden uitgerust met geavanceerde veiligheidsopties, led-lichten en een veelvoud aan accessoires.

Beveiligingsfuncties voor Dynamic II:

Blokkade stop

Deze functie voorkomt dat het systeem beweegt als het weerstand ondervindt.

Toegangscontrole en RFID

De gebruikersinterface wordt geleverd met een ingebouwde RFID-lezer. U kunt bepaalde gangen toewijzen aan geautoriseerde personen of afdelingen. Via RFID tags of een pincode kan de juiste persoon, het juistegangpad openen. Bij een mogelijke inbraakpoging activeert de software een alarm.

Fotocellen

Met behulp van fotocellen stoppen de wagens direct als een gebruiker het systeem probeert te verschuiven, terwijl iemand anders in een gangpad staat of als een object in een gangpad wordt gedetecteerd.

Fire Park

Deze functie kan worden gekoppeld aan het brandalarm van het gebouw. Als er een alarm afgaat kan het systeem automatisch worden gesloten om de inhoud tegen rook te beschermen, of worden geopend om bluswerkzaamheden te vergemakkelijken.

Visuele veiligheids controle

Deze functie vergrendelt het systeem en dwingt de gebruiker om het open gangpad te controleren voordat er een ander gangpad geopend wordt.

Safety Master

Zodra iemand het systeem wil sluiten vergelijkt de Safety Master de huidige situatie met een opgeslagen beeld van een leeg gangpad. Als mensen of objecten worden gedetecteerd tijdens die vergelijking, wordt het gangpad niet gesloten en dient er een visuele check plaats te vinden, waarna aan beide zijden van het open gangpad handmatig, via het ‘oogpictogram’ op de gebruikersinterface, bevestigd moet worden dat het gangpad vrij is.

 

Dynamic II besturingspaneel

Toegangscontrole

Dynamic II App

Energie besparings modus

Kleuren-kaart-Bruynzeel-Storage-Systems

Kleuren

Personaliseer uw rekken met de kleuren die passen bij uw interieur. De vaste rekken zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

accessoires-Bruynzeel-Storage-Systems

Accessoires

De vaste rekken zijn eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires voor specifieke opslagbehoeftes en signalering.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze archiefkasten? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties.
Of vergelijk de diverse verrijdbare archiefkasten met elkaar om een gedegen keuze te kunnen maken.