Orgatec – new visions of work
Van 25 t/m 29 oktober 2016 vindt in Keulen de ORGATEC plaats. Deze toonaangevende internationale vakbeurs toont de nieuwste trends en ontwikkelingen voor moderne werkomgevingen. Dit jaar worden meer dan 50.000 bezoekers verwacht.

Wat kunt u verwachten?
Ontdek de kantooromgevingen, werkprocessen en bedrijfsculturen van de toekomst. Bekijk verder de nieuwste trends wat betreft interieurinrichting, vloerbedekkingen, akoestiek, verlichting, conferentie informatietechnologieën en opslagoplossingen.

Bruynzeel is aanwezig!
Omdat de Orgatec alle aspecten van het moderne kantoor laat zien, benutten steeds meer bedrijven de beurs om hun producten en diensten te presenteren. In mei 2016, 5 maanden voor de start van de beurs, waren al alle standplaatsen bezet. Gezien het grote aantal aanvragen, werd er besloten 2 extra hallen te openen. Voor het eerst zullen global players zoals Microsoft, Samsung en Polycom aan de Orgatec deelnemen.

Bruynzeel Storage Systems heeft er dit jaar ook voor gekozen deel uit te maken van deze vakbeurs. Ontdek onze multifunctionele opslagoplossingen in Hal 6.1 – C048.

Bent u er ook bij?
Graag verwelkomen wij u op onze stand.

Hier vind u praktische informatie voor uw bezoek:

Route en accommodaties
Tickets: Om een gratis toegangsbewijs te ontvangen, stuur een mail aan: anke.vanreimersdahl@bruynzeel.org
Wilt u graag op de beurs met ons afspreken? Neem dan even vooraf contact met ons op.