Voor het eerst wordt er een professionele vakbeurs georganiseerd voor de museum branche in Nederland en Vlaanderen. Zo´n 75 gespecialiseerde bedrijven, waaronder Bruynzeel Storage Systems, heten u van harte welkom in het Evoluon in Eindhoven. Daar informeren wij u graag over alle facetten van het beheren, beveiligen, inrichten, verlichten en conserveren van uw collectie. Tevens wordt er aandacht geschonken aan ICT-technieken in het algemeen en diverse marketing tools in het bijzonder. Tijdens de Museum Vakdagen worden een groot aantal inlooplezingen en workshops gegeven.

Ontvang een uitnodiging voor de museum vakdagen
De Museum Vakdagen zijn alleen toegankelijk voor professionals en vrijwilligers uit de museumwereld. Een uitnodiging is dan ook alleen verkrijgbaar via exposanten of de organisatie van de Museum Vakdagen. Wilt u graag een uitnodiging ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Op vertoon van de uitnodigingskaart krijgt u gratis toegang tot zowel de vakbeurs als de inlooplezingen, workshops en demonstraties. Uiteraard hopen wij u ook te mogen ontmoeten op stand 2.6 waar wij u graag meer vertellen over onze museum opslagoplossingen die speciaal zijn afgestemd op de inrichting van uw museumdepot.

HELAAS, DE MUSEUM VAKDAGEN ZIJN VOORBIJ. WILT U TOCH GRAAG KENNIS MAKEN MET ONZE MUSEUMOPLOSSINGEN? DAT KAN! WAT UW UITDAGING OP GEBIED VAN MUSEUMINRICHTING OOK IS, ONZE SPECIALISTEN STAAN KLAAR OM U TE HELPEN. NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK.