BIBLIOTHEEK REKKEN

Moderne bibliotheken zijn een dynamische plek voor ontspanning, gezelligheid en studie. Het moet een leeromgeving zijn waar informatie en materialen snel toegankelijk zijn. 

Statische bibliotheek rekken zijn een goede keuze voor een bibliotheek waar veel mensen tegelijkertijd toegang moeten hebben tot de inhoud van de bibliotheek rekken. Zonder oponthoud en met gemak moeten de boeken gevonden kunnen worden.

Het is juist daarom belangrijk om het juiste bibliotheekrek te kiezen, dat past bij de dynamiek van de bibliotheek en zijn gebruikers.

Hoge omloopsnelheid?

Doordat de inhoud van de bibliotheek rekken altijd toegankelijk is door de permanente gangpaden, zijn deze bibliotheek rekken uitermate geschikt voor een dynamische bibliotheek.

Akoestische kopwanden

Studieplekken, leeshoeken en opslag zijn vaak in één ruimte terug te vinden. Het is belangrijk dat bezoekers in een rustige omgeving kunnen lezen en studeren. De bibliotheek rekken kunnen uitgerust worden met akoestische panelen. Deze hebben een geluiddempende werking die helpt de akoestiek in de bibliotheek te verbeteren. 

Ventilatie

Is het belangrijk dat de luchtstroom in uw bibliotheek niet gehinderd wordt? Dan kunnen de wanden van de bibliotheek rekken voorzien worden van perforatie of sleuven, zodat de ventilatie optimaal zijn werk kan doen.

Vraag een gratis adviesgesprek over bibliotheekinrichting aan met onze expert

Bibliotheekrekken - Sysco® Library - Bruynzeel Storage Systems

Sysco® Library

Gesleufd rek

De panelen van dit Sysco® rek hebben rechthoekige uitsparingen die ventialtie in het systeem mogelijk maken. De sleuven geven het rek een open uitstraling. De legborden zijn hetzelfde als die van het gesloten Sysco® rek.

Bibliotheekrekken - Sysco® - Bruynzeel Storage Systems

Sysco® Library

Geperforeerd rek

Geperforeerde rekken gebruiken dezelfde Sysco® panelen en legborden als de gesloten versie van Sysco®. De panelen hebben alleen ronde gaten die ventilatie in het systeem mogelijk maken. 

Bibliotheekrekken - Sysco® - Bruynzeel Storage Systems

Sysco® Library

Gesloten rekken

Dit vaste rek heeft volledig gesloten panelen.Het Sysco® rek is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Dankzij de flexibiliteit om verschillende maten vakken te kunnen maken, kan er makkelijk een rek op maat worden samengesteld. De Sysco® rekken kunnen ook tegen elkaar aan geplaatst worden.

Kleurenkaart - Bruynzeel Storage Systems

Kleuren

Personaliseer uw bibliotheekrekken met de kleuren die passen bij het interieur. De bibliotheekrekken zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Accessoires - Bruynzeel Storage Systems

Accessoires 

We hebben een groot aantal accessoires voor de bibliotheek rekken. Van etiketten tot boeksteunen en van verdelers tot bewegwijzering.

Meer technische informatie nodig

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze bibliotheek rekken? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties. Of vergelijk de diverse Sysco® rekken met elkaar om een goede keuze te kunnen maken.