Ruimte creëren voor een gezonde planeet

In een wereld waar ruimte schaars en waardevol is, zetten we ons in om organisaties over de hele wereld te helpen de ruimte op de meest efficiënte en effectieve manier te gebruiken om hun waardevolle documenten en collecties te bewaren. Als “The footprint reduction company” bereiken we dit door ruimte creërende oplossingen te bieden die bijdragen aan een duurzame planeet.

Door de voortdurend groeiende bevolking en verstedelijking neemt de behoefte aan grondstoffen in de buurt van deze stedelijke gebieden toe. Het gebruik van onze ruimtecreërende oplossingen verkleint de voetafdruk van opslag en daarmee het gebruik van deze natuurlijke grondstoffen. Minder benodigde ruimte betekent minder kosten en heeft een enorme impact op de ecologische voetafdruk.

We passen best practices toe op het gebied van energie- en waterbeheer. Gecombineerd met aandacht voor gezonde materialen ondersteunt dit de duurzaamheid van de planeet en het welzijn van iedereen die met onze oplossingen werkt. Dit noemen we: ruimte creëren voor een gezonde planeet.

Door de ruimtebesparende opslagoplossingen van Bruynzeel toe te passen, realiseren onze klanten:

  • Een viervoudige opslagcapaciteit of ze reduceren tot 75% van de fysieke voetafdruk die nodig is voor opslag
  • Een vermindering van de hoeveelheid gebruikte bouwmaterialen tot wel 54%
  • Besparingen tot wel 50% op energiekosten om hun gebouwen te verwarmen en te koelen
  • Besparingen tot wel 90% op energiekosten voor verlichting door efficiënte gangpadverlichting
  • Een vermindering van het aantal beveiligingsmaatregelen dat nodig is vanwege de geïntegreerde toegangscontrole functionaliteit.
  • Een verbetering van het welzijn van het personeel door innovatieve oplossingen op het gebied van veiligheid en comfort

Dit maakt elke ruimte creërende oplossing van Bruynzeel per definitie een duurzame keuze. De strategische doelstelling van Bruynzeel is echter om ’s werelds meest milieuvriendelijke leverancier van ruimte creërende oplossingen te zijn. Om dat doel te bereiken, werken we continu aan het verkleinen van onze eigen voetafdruk om zo bij te dragen aan een duurzame planeet.

Bij Bruynzeel geven we om de toekomst. Wij willen bijdragen aan een betere wereld voor een snelgroeiende bevolking waar een groeiende behoefte is aan efficiënt gebruik van ruimte en bronnen. Slimme, ruimte creërende oplossingen maken het verschil. Niet alleen door de juiste materialen te kiezen en productieprocessen te optimaliseren, maar vooral door de fysieke voetafdruk van onze klanten te verkleinen. Ruimtecreërende oplossingen zorgen ervoor dat elke m2 zinvol wordt benut en daarmee ontstaat ruimte voor een gezonde planeet. 

Alexander Collot d’Escury

Chief Executive Officer