Bruynzeel schenkt schilderijrekken aan Daelzicht 

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Naast het bieden van een veilige woonomgeving en intensieve zorg, bieden ze ook dagbesteding. Zo maken cliënten in hun studio in Beek kunst. Dat doen ze op deze locatie met een groep van ongeveer 60 personen. Om hun schilderijen tentoon te stellen, schonk Bruynzeel een aantal schilderijrekken.

Daelzicht heeft meerdere ateliers, verspreid over Limburg, waar kleurrijke kunst gemaakt wordt. Niet alleen schilderijen, maar ook objecten van keramiek en pulp-art, beschilderd porselein, vogelhuisjes en urnen met een persoonlijk karakter behoren tot de collectie. Deze kunst wordt verkocht aan bedrijven, organisaties en particulieren.

Daelzicht Bruynzeel Storage Systems

Tentoonstelling schilderijen 

Bruynzeel heeft onlangs de showroom in hun hoofdkantoor in Panningen grondig verbouwd. Met name de ArteStore schilderijrekken die in de oude showroom werden getoond, pasten qua afmetingen niet meer in de nieuwe showroom. Omdat de systemen echter nog in goede staat waren, is er besloten om deze te doneren aan Daelzicht.

De ArteStore schilderijrekken worden gebruikt om de schilderijen tentoon te stellen in de centrale hal van het gebouw. De kunstenaars zijn ontzettend blij dat ze dit systeem kunnen gebruiken, omdat ze nu een échte expositie hebben.

Wil je meer informatie over schilderijrekken?