Kantoorkasten - Bruynzeel Storage Systems

Kasten voor opslag in uw kantoor

Onze kasten kunnen op allerlei verschillende manieren worden samengesteld. Ze zijn zeer flexibel qua afmetingen en afwerkingen. Met een brede keus aan deuren, accessoires en afwerkingsmogelijkheden kunnen Sysco® kasten zo vormgegeven worden dat ze voor alle mogelijke doeleinden gebruikt kunnen worden. Wat uw behoeften ook zijn, we zijn er van overtuigd dat deze kasten een flexibele en esthetische opslag kunnen bieden.

Veilige opslag

Doordat de inhoud wordt afgeschermd, kunnen goederen veilig worden opgeslagen. De kasten kunnen eventueel voorzien worden van een slot, zodat u de toegang kunt reguleren.

Eigentijds en modern

De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende lengte-, hoogte- en dieptematen en kunnen in elke gewenste RAL kleur geleverd worden of zelfs met een print, om zo aan te sluiten bij het interieur.

Lange levensduur

Ons unieke coatingproces garandeert 100% poederdekking op het staal, waardoor roestvorming wordt voorkomen. Bovendien kunnen de kasten op een later tijdstip verrijdbaar worden gemaakt indien extra
opslagruimte nodig is. Zo kunt u de kasten tot in lengte van dagen gebruiken voor uw opslag.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts over de opslag in uw kantoor

Roldeurkasten-Sysco-Bruynzeel-Storage-Systems

Roldeur kasten

Roldeuren worden gebruikt om van een enkele Sysco® stelling een kast te maken. Naast een handvat aan de onderkant, zijn de roldeuren ook uitgerust met een geïntegreerd handvat in het midden. Hierdoor kunt u de deur ook vanuit staande positie openen.

Sysco® - Sliding Doors Steel Cabinet - Bruynzeel Storage Systems

Schuifdeur kasten

Met behulp van schuifdeuren kunt u van onze Sysco® stellingen een kast maken. De deuren zijn afsluitbaar en verkrijgbaar in verschillende houtpatronen.

Kleurenkaart - Bruynzeel Storage Systems

Kleuren

Personaliseer uw kasten met de kleuren die passen bij uw interieur.
De kasten zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Accessoires - Bruynzeel Storage Systems

Accessoires

De kasten zijn eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires voor specifieke opslagbehoeftes en signalering.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze kasten? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties.