Kantoor rekken - Bruynzeel Storage Systems

OPSLAG IN UW KANTOOR 

Of u nu documenten, kantoorartikelen of persoonlijke eigendommen wilt opslaan, onze vaste rekken kunnen zo ingericht worden, dat alles efficiënt opgeborgen kan worden. En met het divers aanbod in design passen de vaste rekken in elk interieur.

Hoge omloopsnelheid?

Doordat de inhoud van de vaste rekken altijd toegankelijk is door de permanente gangpaden, zijn deze rekken uitermate geschikt voor een dynamische kantooromgeving.

Eigentijds en modern

De vaste rekken zijn verkrijgbaar in verschillende lengte-, hoogte- en dieptematen. Zo kan het systeem aangepast worden aan de goederen die worden opgeslagen. De rekken kunnen in elke gewenste RAL kleur geleverd worden of zelfs met een print, om zo aan te sluiten bij het interieur.

Losstaand of dubbelzijdig

Vaste rekken kunnen niet alleen enkel geplaatst worden, maar kunnen ook tegen elkaar in de ruimte of tegen een muur gezet worden. Bovendien kunnen de vaste rekken ook als scheidingswand worden gebruikt die van twee zijden toegankelijk is.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experst over opslag in uw kantoor

Sysco® - Bruynzeel Storage Systems

Sysco®

Dit vaste rek heeft volledig gesloten panelen. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en dankzij de flexibiliteit om verschillende maten compartimenten te kunnen maken, kan er makkelijk een rek op maat worden gecreëerd.

Sysco® Open - Bruynzeel Storage Systems

Sysco® Open

Deze versie creëert een volledig open systeem dat optimale ventilatie mogelijk maakt. Het open systeem biedt u de mogelijkheid om materialen op te slaan die groter zijn dan één vak. Een open systeem geeft u een duidelijk overzicht van de materialen die zijn opgeslagen.

Kleurenkaart-Bruynzeel-Storage-Systems

Kleuren

Personaliseer uw rekken met de kleuren die passen bij uw interieur. De vaste rekken zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

accessoires-Bruynzeel-Storage-Systems

Accessoires

De vaste rekken zijn eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires voor specifieke opslagbehoeftes en signalering.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze vaste rekken? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties. Of vergelijk de diverse Sysco® rekken met elkaar om een gedegen keuze te kunnen maken.