Verrijdbare kantoorkasten - Bruynzeel Storage Systems

MULTIFUNCTIONELE KANTOOROPSLAG ZORGT VOOR MEER BEWEGINGSRUIMTE

Het is vandaag de dag belangrijker dan ooit om elke vierkante centimeter van uw kantoor te gebruiken, om zo te voldoen aan de 1.50 m samenleving. Onze verrijdbare kantoorsystemen besparen tot 50% ruimte. Met deze extra ruimte kunt u bredere gangpaden creëren, zodat mensen ruimte hebben om elkaar te kruisen. Daarnaast biedt meer ruimte ook de mogelijkheid om bureaus verder uit elkaar te zetten. Zo hoeft u geen gebruik te maken van schermen om de werkplekken van elkaar te scheiden.

Voldoen aan 1,5 meter

Efficiëntere opslagruimte op kantoor betekent meer ruimte voor het toevoegen van extra bureaus om de 1,5 meter samenleving te ondersteunen. Het creëren van persoonlijke ruimte is een noodzaak geworden, ruimtebesparende opslag kan u helpen dit te bereiken in uw huidige kantoorruimte.

Veilig opslaan

Onze verrijdbare kasten worden geleverd met de meest geavanceerde beveiligingsfuncties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor inbraak-protectie, selectieve gangpaden toewijzen aan bepaalde personen of afdelingen en Fire Park koppelen aan uw brandalarm. Zo zijn er nog tal van andere beveiligingsfuncties.

Meer opslagcapaciteit

Verrijdbare kasten bieden een aantal voordelen ten opzichte van vaste rekken. Statische rekken hebben permanente gangpaden nodig tussen de rijen om toegang te krijgen tot de opgeslagen goederen. Verrijdbare kasten maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte doordat er maar één gangpad is. Daarmee realiseren ze een verdubbeling van de opslagcapaciteit.

Compactus® XT

Wat zou u doen als u het hele kantoor opnieuw zou kunnen inrichten, zonder beperkingen? Houd dan de Compactus® XT in gedachten en ervaar de onbeperkte mogelijkheden!

Bruynzeel Storage Systems biedt een multifunctionele en ruimtebesparende kantooroplossing die alle soorten kantooropslag flexibel integreert. Het systeem kan worden uitgerust met een garderobe, lockers, standaard archief, bibliotheek, opslag voor kantoorartikelen en kan tevens functioneren als een centrale ontmoetingsplaats. Afgewerkt met een stijlvol design. Elektronische bediening maakt het gemakkelijk om het systeem te bedienen met slechts een simpele aanraking of duw tegen de hendel.

Onze verrijdbare kantooropslag is de nieuwe manier om meer ruimte te creëren, centrale opslag te faciliteren en om als ontmoetingsplaats te fungeren.

Compactus-Dynamic-II-XT_Office-opslag_Bruynzeel-Storage-Systems

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts over opslag in uw kantoor

Compactus-Original-XT_Bruynzeel-Storage-System

Compactus® Original XT

Handwiel, licht- tot middelzware belasting

Onze Compactus® XT-systemen kunnen lichte tot middelzware objecten dragen. Ideaal voor het opslaan van documenten, kantoorartikelen, maar ook voor garderobes of kluisjes.

Compactus-Original-XTR_Bruynzeel-Storage-System

Compactus® Original XTR

Handwiel, zware belasting

Dit handwiel aangedreven systeem kan makkelijk veel gewicht dragen. Tevens kunt u het uitrusten met LED-verlichting en hebt u de keuze uit een veelvoud aan accessoires.

Compactus-Dynamic-2-XT_Bruynzeel-Storage-System

Compactus® Dynamic II XT

Elektronisch aangedreven, licht- tot middelzware belasting

Dit elektronisch aangedreven systeem kan lichte tot middelzware goederen dragen. Het heeft een ingebouwde RFID / NFC-lezer en voorzien van draadloze communicatie tussen de wagens. Met de bijbehorende Dynamic II app kunt u zelf systeeminstellingen configureren.

Compactus-Dynamic-2-XTR_Bruynzeel-Storage-System

Compactus® Dynamic II XTR

Elektronisch aangedreven, zware belasting

Dit elektronisch aangedreven systeem kan makkelijk veel gewicht dragen. Het heeft een ingebouwde RFID / NFC-lezer en voorzien van draadloze communicatie tussen de wagens. Met de bijbehorende Dynamic II app kunt u zelf systeeminstellingen configureren.

Compactus-Double-Decker-XTR_Bruynzeel-Storage-Systems

Compactus® Double Decker XTR

Elektronisch aangedreven, Zware belasting – twee verdiepingen

Ons Compactus® Double Decker systeem bestaat uit 2 verdiepingen verrijdbare stellingen met een tussenvloer. Ideaal als u gebruik kunt maken van hoge ruimtes, waardoor de opslagcapaciteit geoptimaliseerd kan worden. Het systeem kan worden uitgerust met geavanceerde veiligheidsopties, LED-lichten en een veelvoud aan accessoires.

Beveiligingsfuncties voor Dynamic II:

Blokkade stop (MCMS)
Deze functie voorkomt dat het systeem beweegt als het weerstand ondervindt.

Toegangscontrole en RFID
De gebruikersinterface wordt geleverd met een ingebouwde RFID-lezer. U kunt bepaalde gangen toewijzen aan geautoriseerde personen of afdelingen. Via RFID tags of een pincode kan de juiste persoon, het juistegangpad openen. Bij een mogelijke inbraakpoging activeert de software een alarm.

Fotocellen
Met behulp van fotocellen stoppen de wagens direct als een gebruiker het systeem probeert te verschuiven, terwijl iemand anders in een gangpad staat of als een object in een gangpad wordt gedetecteerd.

Fire Park
Deze functie kan worden gekoppeld aan het brandalarm van het gebouw. Als er een alarm afgaat kan het systeem automatisch worden gesloten om de inhoud tegen rook te beschermen, of worden geopend om bluswerkzaamheden te vergemakkelijken.

Visuele veiligheids controle
Deze functie vergrendelt het systeem en dwingt de gebruiker om het open gangpad te controleren voordat er een ander gangpad geopend wordt.

Safety Master
Zodra iemand het systeem wil sluiten vergelijkt de Safety Master de huidige situatie met een opgeslagen beeld van een leeg gangpad. Als mensen of objecten worden gedetecteerd tijdens die vergelijking, wordt het gangpad niet gesloten en dient er een visuele check plaats te vinden, waarna aan beide zijden van het open gangpad handmatig, via het ‘oogpictogram’ op de gebruikersinterface, bevestigd moet worden dat het gangpad vrij is.

Dynamic II bedieningspaneel

Dynamic II App

Toegangscontrole

Energiebesparing

Kleurenkaart - Bruynzeel Storage Systems

Kleuren

Personaliseer uw opslagsysteem met de kleuren die passen bij uw interieur.
De verrijdbare kasten zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Accessoires - Bruynzeel Storage Systems

Accessoires

De verrijdbare kasteb zijn eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires voor specifieke opslagbehoeftes en signalering.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze verrijdbare kantoorkasten? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties. Of vergelijk de diverse Compactus® kantoorkasten met elkaar om een gedegen keuze te kunnen maken.