Museumkasten - Bruynzeel Storage Systems

KASTEN VOOR MUSEALE OPSLAG

Dient de collectie liggend en vlak opgeslagen te worden? Dient de collectie beschermd te worden tegen stof en lichtinval? Of moet de collectie achter gesloten deuren worden opgeslagen? In dat geval bieden onze museum kasten een beschermende en gebruikersvriendelijke oplossing voor uw collectie.

Liggend en vlak opslaan

Voor prenten, foto’s of andere objecten die liggend dienen te worden opgeslagen, zijn ladekasten een ideale oplossing. Onze lades zijn in diverse afmetingen en dieptes verkrijgbaar, zodat aan specifieke opslageisen voldaan kan worden.

Bescherm tegen licht & stof 

Door gebruik van kasten worden objecten tegen stof én lichtinval beschermd. Ze bieden een
beschermende en gebruikersvriendelijke oplossing. De kasten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en specificaties.

Afgesloten opslag

De kasten kunnen geleverd worden met slot. Handig voor objecten waar niet iedereen direct toegang tot nodig heeft. Dit maakt de kasten zeer bruikbaar voor een veilige opslag.

Vraag een gratis adviesegsprek aan met één van onze museumexperts over depotopslag

Roldeurkasten-Sysco-Bruynzeel-Storage-Systems

Roldeurkasten

Roldeuren worden gebruikt om van een enkel Sysco® rek een kast te maken. Naast een handvat aan de onderkant zijn de roldeuren ook uitgerust met een geïntegreerd handvat in het midden. Hierdoor kunt u de deur ook vanuit staande positie openen.

Schuifdeur kasten - Sysco - Bruynzeel Storage Systems

Schuifdeurkasten

Met behulp van schuifdeuren transformeren onze Sysco® rekken in een kast. Deze kast kan, naar wens, twee of drie secties bevatten. De schuifdeuren zijn afsluitbaar en verkrijgbaar in hout, staal of glas.

Kleurenkaart - Bruynzeel Storage Systems

Kleuren

De kasten zijn in elke gewenste RAL kleur verkrijgbaar.

Accessoires - Bruynzeel Storage Systems

Accessoires

De kasten zijn eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires voor specifieke opslagbehoeftes en signalering.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze kasten? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties.