Museumrekken - Bruynzeel Storage Systems

MUSEUMREKKEN VOOR OBJECTEN MET UITEENLOPENDE MATEN EN GEWICHTEN

Voor de conservering van grote, lange en zware objecten, hebben we een divers aanbod in stellingen. Voor elke opslageis kunnen we een passend systeem aanbieden. Heeft de collectie een grote variatie aan afmetingen en gewichten? Onze Sysco® rekken bieden de uitkomst door zijn flexibiliteit aan inrichting.

We kunnen, dankzij ons breed scala aan rekken en stellingen, de best mogelijke opslagoplossing bieden voor uw collectie , ongeacht de vorm of het gewicht van de objecten die moeten worden geconserveerd.

Directe toegang

Met onze rekken en stellingen is er direct toegang tot de opgeslagen collectie. Bij de rekken zijn de legborden aan één of beide zijden toegankelijk. Handig voor het opbergen van objecten van verschillende afmetingen.

Grote en zware objecten

Voor grote, lange en zware objecten hebben we een divers aanbod in stellingen die uiterst geschikt zijn voor specifieke opslageisen. Deze stabiele en flexibele systemen garanderen een veilige en compacte opslag.

Diverse afmetingen

Zijn er veel objecten met verschillende afmetingen binnen één collectie? Door de flexibele maauitvoeringen in onze systemen, kunnen de opslagsystemen makkelijk per segment aangepast worden aan de objecten.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze museumexperts over depotopslag

Sysco_Bruynzeel-Storage-Systems_Musee-Confluences

Sysco®

Dit vaste rek heeft volledig gesloten panelen. Dankzij de flexibiliteit om verschillende maten
compartimenten te kunnen maken, kan er makkelijk een stelling op maat worden gecreëerd.

Sysco® Open - Bruynzeel Storage Systems

Sysco® Open

Deze versie creëert een volledig open systeem dat optimale ventilatie mogelijk maakt. Het geeft u een duidelijk overzicht van de materialen die zijn opgeslagen. Sysco® Open biedt ook de mogelijkheid om materialen op te slaan die groter zijn dan één vak. 

Breedvakstelling_Bruynzeel-Storage-Systems_Rijksmuseum-Amsterdam

Breedvakstelling

Breedvakstellingen zijn perfect voor grote objecten. De planken zijn gemakkelijk toegankelijk, steeds verstelbaar met 50mm en kunnen een paar honderd kilo aan gewicht aan.

Draagarmstelling_Bruynzeel-Storage-Systems_Stedelijk-Musem-Amsterdam

Draagarmstelling

Dit vaste rek heeft volledig gesloten panelen. Dankzij de flexibiliteit om verschillende maten compartimenten te kunnen maken, kan er makkelijk een stelling op maat worden gecreëerd.

Palletstelling_Bruynzeel-Storage-Systems_Stedelijk-Museum-Amsterdam

Palletstelling

Deze versie creëert een volledig open systeem dat optimale ventilatie mogelijk maakt. Sysco® Open biedt u de mogelijkheid om materialen op te slaan die groter zijn dan één vak. Een open systeem geeft u een duidelijk overzicht van de materialen die zijn opgeslagen.

Textielstelling_Bruynzeel-Storage-Systems_Rijksmuseum-Amsterdam

Textielstelling

Breedvakstellingen zijn perfect voor grote objecten. De planken zijn gemakkelijk toegankelijk, steeds verstelbaar met 50mm en kunnen een paar honderd kilo aan gewicht aan.

Kleurenkaart - Bruynzeel Storage Systems

Kleuren

De Sysco® systemen zijn in elke gewenste RAL-kleur leverbaar.

Accessoires - Bruynzeel Storage Systems

Accessories

We hebben verschillende accessoires voor verschillende toepassingen, neem een kijkje op onze accessoire-pagina om te zien wat we te bieden hebben.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze rekken en stellingen? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties. De diverse Sysco® rekken kunt u met elkaar vergelijken om een gedegen keuze te kunnen maken.