Schilderijrekken - ArteStore Static - Bruynzeel Storage Systems

SCHILDERIJREKKEN

Bent u op zoek naar een efficiënte opslagoplossing voor schilderijen? Of naar een opslagoplossing die geschikt is voor tijdelijk opslagsituaties met een snel verloop, zoals transit- en quarantaineopslag? Dan zijn statische schilderijenrekken voor u de oplossing. ArteStore statische schilderijenrekken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat ze precies in de beschikbare depotruimte passen.

Flexibel in afmeting

Statische schilderijrekken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat ze precies in de beschikbare depotruimte passen.

Uitermate stabiel

Het frame bestaat uit stalen buizen. Het gaaspaneel is op een speciale manier gelast, waardoor er nergens scherpe kanten aan zitten.

Multifunctioneel

Ook andere objecten kunnen aan de schilderijrekken opgehangen worden. Zo kunnen ze voor diverse doeleinden gebruikt worden.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze museumexperts over depotopslag

ArteStore Static - Wand Gemonteerd - Bruynzeel Storage Systems

Aan de muur bevestigd

Door schilderijrekken aan de muur te monteren, kan elke centimeter van het depot gebruikt worden. De schilderijrekken kunnen zelfs om obstakels heen gebouwd worden.

ArteStore Static - Voet - Bruynzeel Storage Systems

Voetjes

Als er zwaardere objecten opgehangen worden, kunnen de schilderijrekken van voetplaatjes worden voorzien. Deze zorgen ervoor dat het gewicht wordt gedragen door de vloer.

ArteStore Static - Vrijstaand - Bruynzeel Storage Systems

Vrijstaand

Om een vrijstaande opslagoplossing te creëren, kunnen schilderijrekken aan elkaar worden gemonteerd. De rekken staan op pootjes en zijn aan de bovenzijde met een stang verbonden.

Kleurenkaart - Bruynzeel Storage Systems

Kleuren

De ArteStore schilderijrekken zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar. 

Download de kleurenkaart voor een impressie.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze schilderijrekken? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties. Of vergelijk de diverse ArteStore aschilderijrekken met elkaar om een goede keuze te kunnen maken.