Verrijdbare-Schilderijrekken_Bruynzeel-Storage-Systems

VERRIJDBARE SCHILDERIJREKKEN

Met verrijdbare schilderijrekken wordt een ruimte op uiterst efficiënte wijze benut doordat er slechts één rek in beweging wordt gebracht. Met onze verrijdbare schilderijrekken zult u merken dat conservering en toegankelijkheid hand in hand gaan. Daarnaast zijn ze uitermate stabiel en nagenoeg trillingsvrij.

Ruimtebesparend

De constructie van de  ArteStore uittrekbare schilderijrekken maakt het mogelijk om de rekken dicht bij elkaar te plaatsen. Het gebruik van slechts één middengang bespaart 25% vloeroppervlak in vergelijking met traditionele opslagoplossingen.

Trillingsarm

Om de beste bescherming van de schilderijen en andere objecten te garanderen, zijn de uittrekbare schilderijrekken zo gemaakt dat er zo weinig mogelijk weerstand en vibratie gecreëerd wordt. 

Past in elke ruimte

De schilderijrekken worden op maat gemaakt
en passen daardoor in elke ruimte. Het draagvermogen van de muren of plafond speelt geen rol, de constructie draagt al het gewicht.

Verrijdbare schilderijrekken

Deze oplossing combineert optimale bescherming met het vergroten van opslagcapaciteit. De schilderijrekken worden gemonteerd op verrijdbare wagens, waardoor er slechts één gangpad nodig is voor toegang. Behalve dat de opslagcapaciteit wordt verdubbeld, zorgen de verrijdbare schilderijrekken ook voor een optimale bescherming tegen stof en licht.

Compactus ArteStore XTR - Bruynzeel Storage Systems

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze museumexperts over depotopslag

ArteStore Rota - Bruynzeel Storage Systems

ArteStore Rota

Verrijdbaar schilderijopslag, op wielen

De Artestore Rota is voorzien van stevige wielen die op de bestaande vloer staan. Deze oplossing is ideaal voor kleinere installaties of voor installaties die op een bestaande vloer geïnstalleerd dienen te worden. De mate van trillingsvrij bewegen is afhankelijk van de staat van de ondergrond.

ArteStore Terra - Bruynzeel Storage Systems

ArteStore Terra

Verrijdbaar schilderijopslag, op rails

De op maat gemaakte constructie met geleiderails geleid de schilderijrekken aan de bovenzijde. Het systeem heeft een verhoogde vloer van hout of aluminium, welke een perfect recht oppervlak voor de onderste rails creëert. De rails kan eventueel ook naadloos in een betonnen vloer geïntegreerd worden.

ArteStore Penda - Bruynzeel Storage Systems

ArteStore Penda

Schilderijopslag, hangend

Het Artestore Penda-systeem heeft een op maat gemaakte aluminium constructie waaraan de schilderijrekken hangen. De wielen en rails zijn zeer onderhoudsarm en slijten niet, waardoor de kunstwerken beschermd zijn tegen vuil. Indien nodig, kan de geleiderail ook aan het plafond gemonteerd worden, waardoor de noodzaak voor een constructie verdwijnt.

Alleen het beste

Onze schilderijrekken zijn op de best mogelijke manier ontworpen. De verticale maas is vóór de horizontale maas gelast, waardoor een glad oppervlak ontstaat. Deze zijn aan de binnenkant van het frame gelast, waardoor scherpe randen worden voorkomen.

Onze ArteStore-schilderijhaken zijn zo ontworpen dat ze uiterst stabiel zijn wanneer er een schilderij aan opgehangen wordt. Met extra lange poten schuiven de schilderijhaken op de horizontale spijlen.

ArteStore-Schilderijhaak_Bruynzeel-Storage-Systems
Kleurenkaart - Bruynzeel Storage Systems

Kleuren

De schilderijrekken zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze schilderijrekken? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties. Of vergelijk de diverse ArteStore schilderijrekken met elkaar om een gedegen keuze te kunnen maken.