Rekken - Bruynzeel Storage Systems

VASTE REKKEN VOOR WINKELINRICHTING

Vaste rekken zijn een goed voorbeeld van veelzijdig archiveren. Opslagruimtes, kunstopslag, bibliotheken, kantoren of een andere locatie: vaste rekken zijn overal te gebruiken. Ze vormen de basis voor een opslag die voortdurend door meerdere mensen wordt gebruikt. Alle informatie is direct toegankelijk voor alle gebruikers zonder dat ze op elkaar hoeven te wachten. 

Hoge omloopsnelheid

Vaste rekken zijn een goede keuze voor een opslag die door meerdere personen intensief wordt gebruikt. Door de permanente gangpaden is er direct toegang is tot de opgeslagen items. De vaste rekken zijn, voor een optimale indeling, altijd uit te breiden of aan te passen.

Opslag in winkelgedeelte

In de winkel zal áltijd personeel aanwezig moeten zijn. Het is voor klanten niet fijn als al het personeel in het magazijn is om spullen te halen. Is dat moeilijk te realiseren in uw winkel? Overweeg dan eens om de opslag naar het winkelgedeelte te halen!

Elk design mogelijk

De vaste rekken zijn verkrijgbaar in verschillende lengte-, hoogte- en dieptematen. Zo kan het systeem aangepast worden aan de goederen die worden opgeslagen. De rekken kunnen in elke gewenste RAL kleur geleverd worden of zelfs met een print, om zo aan te sluiten bij het interieur.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts over winkel- en magazijnopslag.

Sysco® - Bruynzeel Storage Systems

Sysco®

Dit vaste rek heeft volledig gesloten panelen. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en dankzij de flexibiliteit om verschillende maten compartimenten te kunnen maken, kan er makkelijk een stelling op maat worden gecreëerd.

Sysco® Open - Bruynzeel Storage Systems

Sysco® Open

Deze versie creëert een volledig open systeem. Het open systeem biedt u de mogelijkheid om materialen op te slaan die groter zijn dan één vak. Een open systeem geeft daarnaast een duidelijk overzicht van de materialen die zijn opgeslagen.

Kleurenkaart - Bruynzeel Storage Systems

Kleuren

Personaliseer uw rekken met de kleuren die passen bij uw interieur. De vaste rekken zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Accessoires - Bruynzeel Storage Systems

Accessoires

De vaste rekken zijn eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires voor specifieke opslagbehoeftes en signalering.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze vaste rekken? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties. Of vergelijk de diverse Sysco® rekken met elkaar om een goede keuze te kunnen maken.