Compactus® Dynamic II XTR - Bruynzeel Storage Systems

VERRIJDBARE KASTEN VOOR WINKEL- EN MAGAZIJNINRICHTING

Met verrijdbare kasten kunt u tot 50% ruimte besparen in vergelijking met vaste rekken. Zo kunt u de opslag stroomlijnen en daardoor kostbare ruimte vrij te maken.

Verrijdbare kasten kunnen bij het gebruik van dezelfde ruimte in het magazijn tot meer opslagcapaciteit leiden, doordat er maar één gangpad nodig is. Of maak het magazijn juist kleiner, omdat er minder ruimte nodig is om de huidige hoeveelheid op te slaan. Naast het gebruik van verrijdbare kasten in het magazijn, kiezen steeds meer winkels ervoor om hun voorraad rechtstreeks in de winkel te plaatsen. Dit vereist minder personeel, omdat klanten niet alleen gelaten hoeven te worden. Hierdoor kan de magazijnruimte verkleind en de de winkelvloer vergroot worden.

Opslagcapaciteit vergroten

Bij het inrichten van een magazijn gaan toegankelijkheid en een maximale opslag-capaciteit hand in hand. Met de keuze van het juiste opslagsysteem kan elke kubieke centimeter van de ruimte efficient worden ingezet en blijven alle goederen binnen handbereik. 

Opslag in winkelgedeelte

Door de opslag naar het winkelgedeelte te halen, kan de magazijnruimte bij de winkelvloer getrokken worden. Zo vergroot u uw commerciële ruimte. Met verrijdbare kasten kunt u op efficiënte en esthetische wijze de winkelruimte optimaal benutten. 

Elk design mogelijk

De verrijdbare kasten zijn verkrijgbaar in verschillende lengte-, hoogte- en dieptematen. Zo kan het systeem aangepast worden aan de ruimte én de goederen die worden opgeslagen. De rekken kunnen in elke gewenste RAL kleur geleverd worden of zelfs met een print, om zo aan te sluiten bij het interieur.

Hoge systemen voor hoge ruimtes

Het opslaan van goederen moet op de meest efficiënte manier gebeuren. Vloeroppervlak is vaak schaars, maar vaak bieden hoge plafonds extra opslagruimte. Onze Compactus® systemen kunnen extra hoog geconfigureerd worden, waardoor ook de hoge ruimtes optimaal benut kunnen worden.

Optimale-opslagcapaciteit_Bruynzeel-Storage-Systems

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts over winkel- en magazijninrichting.

Compactus® Original XT - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Original XT

Handwiel, licht- tot middelzware belasting

Onze Compactus® XT-systemen kunnen lichte tot middelzware objecten dragen. Ideaal voor het opslaan van dozen, boeken en andere kleine goederen, maar ook voor garderobes of kluisjes.

Compactus® Original XTR - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Original XTR

Handwiel, zware belasting

Dit handwiel aangedreven systeem kan makkelijk veel gewicht dragen. Tevens kunt u het uitrusten met LED-verlichting en hebt u de keuze uit een veelvoud aan accessoires.

Compactus® Dynamic XT - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Dynamic II XT

Electronisch aangedreven, licht- tot middelzware belasting

Dit electronisch aangedreven systeem kan lichte tot middelzware goederen dragen. Het is uitgerust met toegangscontrole en is voorzien van draadloze communicatie tussen de wagens. Met de bijbehorende Dynamic II app kunt u zelf systeeminstellingen configureren.

Compactus® Dynamic XTR - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Dynamic II XTR

Electronisch aangedreven, zware belasting

Dit electronisch aangedreven systeem kan makkelijk veel gewicht dragen. Het is uitgerust met toegangscontrole en is voorzien van draadloze communicatie tussen de wagens. Met de bijbehorende Dynamic II app kunt u zelf systeeminstellingen configureren.

Compactus® Double Decker XTR - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Double Decker XTR

Electronisch aangedreven, Zware belasting – twee verdiepingen

Ons Compactus® Double Decker systeem bestaat uit 2 verdiepingen verrijdbare stellingen met een tussenvloer. Ideaal als u gebruik kunt maken van hoge ruimtes, waardoor de opslagcapaciteit geoptimaliseerd kan worden. Het systeem kan worden uitgerust met geavanceerde veiligheidsopties, led-lichten en een veelvoud aan accessoires.

Beveiligingsfuncties voor Dynamic II:

Blokkade stop (MCMS)
Deze functie voorkomt dat het systeem beweegt als het weerstand ondervindt.

Toegangscontrole en RFID
De gebruikersinterface wordt geleverd met een ingebouwde RFID-lezer. U kunt bepaalde gangen toewijzen aan geautoriseerde personen of afdelingen. Via RFID tags of een pincode kan de juiste persoon, het juiste gangpad openen. Bij een mogelijke inbraakpoging activeert de software een alarm.

Fotocellen
Met behulp van fotocellen stoppen de wagens direct als een gebruiker het systeem probeert te verschuiven, terwijl iemand anders in een gangpad staat of als een object in een gangpad wordt gedetecteerd.

Fire Park
Deze functie kan worden gekoppeld aan het brandalarm van het gebouw. Als er een alarm afgaat kan het systeem automatisch worden gesloten om de inhoud tegen rook te beschermen, of worden geopend om bluswerkzaamheden te vergemakkelijken.

Visuele veiligheids controle
Deze functie vergrendelt het systeem en dwingt de gebruiker om het open gangpad te controleren voordat er een ander gangpad geopend wordt.

Safety Master
Zodra iemand het systeem wil sluiten vergelijkt de Safety Master de huidige situatie met een opgeslagen beeld van een leeg gangpad. Als mensen of objecten worden gedetecteerd tijdens die vergelijking, wordt het gangpad niet gesloten en dient er een visuele check plaats te vinden, waarna aan beide zijden van het open gangpad handmatig, via het ‘oogpictogram’ op de gebruikersinterface, bevestigd moet worden dat het gangpad vrij is.

 

Dynamic II bedieningspaneel

Dynamic II App

Toegangscontrole

Energiebesparing

Kleurenkaart - Bruynzeel Storage Systems

Kleuren

Personaliseer uw rekken met de kleuren die passen bij uw interieur. De vaste rekken zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Accessoires - Bruynzeel Storage Systems

Accessoires

De verrijdbare kasten zijn eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires voor specifieke opslagbehoeftes en signalering.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze verrijdbare opslagsystemen? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties. Of vergelijk de diverse Compactus® modellen met elkaar om een goede keuze te kunnen maken.