Duurzaamheid bij Bruynzeel Storage Systems

Onze filosofie

Misschien is het vandaag de dag wel de belangrijkste mondiale uitdaging hoe we de planeet `in vorm` kunnen houden voor toekomstige generaties. Ruimte wordt een schaars goed als gevolg van de voortdurende groei van de bevolking en de middelen die nodig zijn om deze groei te ondersteunen, zorgen in ruil daarvoor voor kritieke niveaus van giftige vervuilende stoffen op de hele planeet. Dat brengt ons bij de vraag: Hoe kunnen ruimtebesparende opslagoplossingen helpen om dit effect te verminderen en een schonere planeet creëren, duurzaam voor de toekomst?

Bij Bruynzeel Storage Systems bekommeren we ons om de toekomst. We willen bijdragen aan een betere wereld met een toenemende bevolking en een groeiende behoefte aan efficiënt gebruik van ruimte en natuurlijke grondstoffen. Wij geloven dat slimme opslag het verschil maakt, zowel in het beschermen van het verleden als in het verbeteren en dus het versterken van de toekomst.

Conservering gaat niet alleen over het opslaan van objecten of documenten, maar ook over het beschermen van kennis en informatie die in die schatten is verzegeld. Kennis die kan worden ontsloten om de toekomst te verbeteren. Het ontsluiten van informatie is alleen waardevol als we ervan kunnen leren en deze gebruiken voor het verbeteren van beslissingen die ons dagelijks leven beïnvloeden.

In ons productieproces omarmen we actief het waterbeheer en het gebruik van gezonde materialen door gebruik te maken van ongeolied staal. Dit bespaart niet alleen een enorme hoeveelheid water, maar voorkomt ook dat er giftige chemicaliën worden gebruikt om het staal te reinigen.

We willen de juiste dingen doen voor onze planeet en onze mensen en een positieve invloed hebben op het leven van onze medewerkers, hun families en de plaatselijke bevolking.

Door gebruik te maken van duurzame ontwerpprincipes verlagen we niet alleen onze eigen milieuvoetafdruk. Het helpt ook om de voetafdruk van onze klanten te verkleinen! Een betere toekomst door het gebruik van onze oplossingen.

De feiten op een rij

We werken al tientallen jaren aan het beperken van de gevolgen die onze producten en productie hebben op het milieu. Het is een voortdurende inspanning waarover we u graag op de hoogte willen houden.

Circular Economy Bruynzeel Storage Systems

Gezondheid en veiligheid

Bruynzeel Storage Systems is een zorgzaam bedrijf. Wij zijn van mening dat je alleen aan een solide en succesvolle organisatie kunt blijven bouwen als medewerkers veilig kunnen werken en zich veilig voelen. Gezondheid en veiligheid gaat bij Bruynzeel dan ook verder dan voldoen aan de locale wet- en regelgeving. We stimuleren voorwaarden als leiderschap, betrokkenheid en het geluk van de Bruynzeel gemeenschap en diens individuele gezinsleden.

Gezondheid en veiligheid Bruynzeel Storage Systems

Leveren van de hoogste kwaliteit

Bij Bruynzeel stellen we de norm als het gaat om het leveren van de hoogte kwaliteit producten. Onze producten voldoen aan- en overtreffen de toonaangevende internationale kwaliteitsnormen, zoals blijkt uit onze talrijke certificeringen van onafhankelijke deskundigen.

Kwaliteit Bruynzeel Storage Systems
Ondersteuning-en-retentie Bruynzeel Storage Systems

Ondersteuning en retentie

Het aantrekken, ontwikkelen en behouden van goed gekwalificeerde mensen is belangrijk voor ons. Om dit te bereiken bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om trainingen of opleidingen te volgen, geheel op onze kosten. Door deze aanpak hoopt Bruynzeel persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en hiermee het verhogen van de waarde van ‘het leven bij’ Bruynzeel en ‘het leven na’ Bruynzeel.