OVERWEEGT U KASTEN TE GEBRUIKEN VOOR UW OPSLAG?

Opslagkasten zijn zeer flexibel samen te stellen qua afmetingen en afwerkingen. Met een brede keus aan deuren, accessoires en afwerkingsmogelijkheden kunnen Sysco® kasten zo vormgegeven worden dat ze voor zowel medicijnen, medische materialen, hulpmiddelen als dossiers geschikt zijn. Wat uw behoeften ook zijn, we zijn er van overtuigd dat deze kasten een flexibele en veilige opslag kunnen bieden.

Veilige opslag

Doordat de inhoud wordt afgeschermd, kunnen goederen veilig worden opgeslagen. De kasten kunnen eventueel voorzien worden van een slot, zodat u de toegang tot de inhoud kunt reguleren.

Lange levensduur

Ons unieke coatingproces garandeert 100% poederdekking op het staal, waardoor roestvorming wordt voorkomen. Bovendien kunnen de kasten op een later tijdstip verrijdbaar worden gemaakt indien extra opslagruimte nodig is. Zo kunt u de kasten tot in lengte van dagen gebruiken voor uw opslag.

Kasten op maat

De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat ze precies in alle beschikbare archiefruimtes passen, zelfs rond pilaren, ventilatiekanalen en andere objecten.De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende lengte, hoogte en dieptematen. De lengtematen kunnen in stappen van 40 mm geconfigureerd worden. Zo kan het systeem aangepast worden aan de goederen die in het archief opgeslagen worden.

Wil je een gratis adviesgesprek over de opslag in de gezondheidszorg?

Roldeurkasten - Sysco - Bruynzeel Storage Systems

Roldeur kasten

Roldeuren worden gebruikt om van een enkele Sysco® stelling een kast te maken. Naast een handvat aan de onderkant, zijn de roldeuren ook uitgerust met een geïntegreerd handvat in het midden. Hierdoor kunt u de deur ook vanuit staande positie openen.

Schuideur kasten - Sysco - Bruynzeel Storage Systems

Schuifdeur kasten

Met behulp van schuifdeuren kunt u van onze Sysco® stellingen een kast maken. De deuren zijn afsluitbaar en verkrijgbaar in verschillende houtpatronen.

Kleuren

Personaliseer uw rekken met de kleuren die passen bij uw interieur. De vaste rekken zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Accessoires

De vaste rekken zijn eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires voor specifieke opslagbehoeftes en signalering.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze kasten? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties.