OVERWEEGT U VASTE REKKEN VOOR UW OPSLAG?

In een ziekenhuisomgeving zijn er verschillende opslagbehoeften. Zo worden medicijnen, hulpmiddelen en andere medische materialen op verschillende manieren opgeslagen. Vaste rekken zijn een goede keuze als meerdere mensen tegelijkertijd toegang nodig hebben. Door de vaste gangpaden zijn alle materialen direct toegankelijk voor alle gebruikers, zonder dat ze op elkaar hoeven te wachten.  De rekken kunnen overigens worden ingericht met lades, planken of manden en zelfs voorzien worden van deuren. 

Hoge omloopsnelheid

Doordat de inhoud van de vaste rekken altijd toegankelijk is door de permanente gangpaden, zijn deze rekken uitermate geschikt voor een dynamische opslagruimte.

Enkel- of dubbelzijdig

Vaste rekken kunnen niet alleen enkel geplaatst worden, maar kunnen ook tegen elkaar in de ruimte of tegen een muur gezet worden. Bovendien kunnen de vaste rekken ook als scheidingswand worden gebruikt die van twee kanten toegankelijk is.

Op maat gemaakt

De vaste rekken zijn verkrijgbaar in verschillende lengte, hoogte en dieptematen. De lengtematen kunnen in stappen van 40 mm geconfigureerd worden. Zo kan het systeem aangepast worden aan de goederen die in het systeem opgeslagen worden.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts over de opslagmogelijkheden in de gezondheidszorg

Gezondheidszorg rekken - Sysco® - Bruynzeel Storage Systems

Sysco®

Gesloten rekken

Dit vaste rek heeft volledig gesloten panelen. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en dankzij de flexibiliteit om verschillende maten compartimenten te kunnen maken, kan er makkelijk een stelling op maat worden gecreëerd.

Gezondheidszorg rekken - Sysco® Open - Bruynzeel Storage Systems

Sysco® Open

Open rekken

Deze versie creëert een volledig open systeem dat optimale ventilatie mogelijk maakt. Het open systeem biedt u de mogelijkheid om materialen op te slaan die groter zijn dan één vak. Een open systeem geeft u een duidelijk overzicht van de materialen die zijn opgeslagen.

Kleurenkaart - Bruynzeel Storage Systems

Kleuren

Beschikbaar in 13 verschillende standaard kleuren, maar we kunnen elke gewenste RAL kleur leveren.

Accessoires - Bruynzeel Storage Systems

Accessoires 

De vaste rekken zijn eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires voor specifieke opslagbehoeftes en signalering.

Meer technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over onze rekken voor de gezondheidszorg? Bekijk dan onze informatie met technische specificaties. Of vergelijk de diverse Sysco® archiefrekken met elkaar om een gedegen keuze te kunnen maken.