‘We organise your space’. Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan.

Wij ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden innovatieve, ruimtebesparende opslagoplossingen voor kantoren, archieven en depots van internationaal gerenommeerde musea als Naturalis, het Rijksmuseum en het British Museum.

Onze verkoop vindt plaats in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en wereldwijd werken we met een netwerk van distribiteurs in 50 landen in Europa, Amerika, Azië, Afrika en Australië. We zijn een team van zo’n 250 collega’s. Daarvan werken er 150 mensen op het hoofdkantoor in Panningen waar de productie en de distributie plaatsvindt.

 

Voor onze afdeling Operations Support zijn wij op zoek naar een collega voor de functie van

 

Project Support Engineer (M/V) fulltime

 

De afdeling Operations Support vertaalt (niet standaard) klantwensen in een volledig uitgewerkte technische oplossing en is verantwoordelijk voor de behandeling van alle niet standaard orders (specials).

Het aantal orders dat speciale oplossingen bevat is in de afgelopen jaren verdubbeld naar 20-30% van de fabrieksomzet en vertegenwoordigt ruim 2000 verschillende artikelen per jaar. Het varieert van een eenvoudig legbord in een andere kleur tot complexe samenstellingen.

 

Wat ga je doen?

Als Project Support Engineer:

  • behandel je afwijkende orders (nieuw ontwerp, andere kleur, andere maat e.d.)
  • ondersteun je projectmanagers bij het berekenen van kostprijzen, uitwerken van detailtekeningen, administratief verwerken van orders, uitbrengen en toetsen van offertes, ook bij leveranciers.
  • Daarnaast verwerk je als Project Support Engineer zelfstandig kleinere projecten/orders en ben je hierbij verantwoordelijk van het ontwerptraject tot en met realisatie in de fabriek.

 

Wat verwachten we van je?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting Werktuigbouwkunde of Industrieel Product Ontwerpen.

Werkervaring is geen vereiste, daarom kun je als starter op de arbeidsmarkt ook reageren op deze vacature.

Het zou mooi zijn als je commercieel bent ingesteld en voor de toekomst de ambitie hebt om door te groeien naar Project Manager.

Als Project Support Engineer spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels. Duits is een pré.

Wanneer je al ervaring hebt met Autocad is dat een pré.

De belangrijkste persoonskenmerken zijn dat je proactief bent, klantgericht, oplossingsgericht, communicatief vaardig en een echte teamplayer.

 

Wat bieden wij?

Werken bij Bruynzeel Storage Systems betekent werken bij een ambitieus internationaal bedrijf dat altijd zoekt naar verbetering en daarin ook investeert. We dagen je uit om ook jezelf te ontwikkelen.

Verder hebben we een goed arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 40 verlofdagen per jaar, bieden we een fulltime contract met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een salaris passend bij de functie.

 

Interesse?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of wil je bij Bruynzeel je carrière starten en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je motivatie naar hr@bruynzeel.org.

Voor nadere informatie kun je contact met Maikel Daniels via maikel.daniels@bruynzeel.org opnemen.

 

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.

 

Bezoek ons bedrijf op http://dedriemedia.nl

 

Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd en niet in behandeling genomen.