ADVOCATENKANTOOR ELMER & PARTNERS, DENEMARKEN

Verrijdbare kantoorkasten zorgen voor een effectieve kantooromgeving
”Veel advocatenkantoren in Denemarken fuseren momenteel om het beter te doen in de huidige markt. Ze hebben grotere kantoorruimtes nodig die veel geld kosten. Een slim interieur richt zich op beschikbaarheid en ruimtebesparing. Via verrijdbare opslagoplossingen kunt u veel geld besparen. Als bezoekers bij Elmer & Partners komen, zeggen ze ”WOW”! Ze willen zelf de knoppenfuncties proberen om te zien hoe slim de oplossingen zijn.”
Gert Willerslev, partner bij Elmer & Partners Een nieuwe start op de kantoor Elmer & Partners is een Deens advocatenkantoor met een kantoor in het centrum van Kopenhagen. Het zijn succesvolle specialisten in remuneratie en arbeidsrecht en het kantoor met ongeveer 40 medewerkers gebruikt veel papier.
Ze gebruikten stalen kasten met hangmappen die bij de advocaat of de secretaresse in het kantoor stonden. Dit was een onvoordelige en onpraktische oplossing waar moeilijk mee te werken was. Toen het bedrijf naar het nieuwe kantoor verhuisde, wilden ze een nieuwe, soepelere manier van werken. De nieuwe werkruimte moest op de best mogelijke manier gebruikt worden en voorbereid zijn op alle toekomstige mogelijkheden. Verzamelde opslag Samen met de architect bedachten ze de oplossing die u vandaag kunt zien. Door het plaatsen van glazen muren is het gelukt om licht en openheid tussen de kantoren te creëren. Dankzij de compacte opslag kan al het materiaal nu centraal worden opgeslagen en is het voor alle medewerkers toegangkelijk. Het is een op maat gemaakt rolarchief van Bruynzeel met elektrische bediening, die speciaal is aangepast aan de behoeften van Elmer & Partners met betrekking tot flexibiliteit en een effectieve, flatterende opslag. Hier kunt u alles vinden van een hangmappensysteem tot dozen van verschillend formaat en opbergplanken. De planken kunnen verplaatst en aangepast worden zodat het past, wat het zeer makkelijk maakt om orde en netheid te scheppen en de gebruikers ergonomische duurzaamheid te bieden. Stijlvor decor Het was zeer belangrijk om de transparantie van het kantoor te behouden en omdat de kast in hoogte verstelbaar is, voelt de hele ruimte nu luchtig en open aan. Door de wanden van gekleurd glas is de kast een belangrijk onderdeel van het ontwerp geworden. De Scandinavische stijl zorgt voor een luchtige, moderne en sobere sfeer wanneer u binnenkomt bij Elmer & Partners.