BRUYNZEEL STORAGE SYSTEMS, ROERMOND

Bruynzeel Storage Systems opende in 2014 haar nieuwe Customer Support Centre in het kloppend hart van de Euregio, Roermond. Igor La Vos, CEO van Bruynzeel Storage Systems Group, licht toe:
“Al meer dan 60 jaar werkt Bruynzeel Storage Systems grensoverschrijdend. We hechten waarde aan onze internationale contacten en hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in de samenwerking met verschillende culturen. Om er zeker van te zijn dat de aanwezige kennis binnen ons bedrijf optimaal wordt ingezet om nog betere oplossingen voor onze klanten te kunnen realiseren, openen we een nieuw Customer Support kantoor in Roermond. Van daaruit begeleiden we onze klanten uit Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika.”
Het nieuwe kantoor wordt tevens gebruikt als ‘living showroom’. Bruynzeel Storage Systems heeft als doel ruimte te creëren voor een kantooromgeving die al dan niet in het teken staat van “Het Nieuwe Werken”. Het hiervoor ontwikkelde Spacefulness® concept helpt bedrijven met de toenemende vraag naar natuurlijke interactie en meer flexibele en duurzame kantoorruimte. Bruynzeel Storage Systems heeft bewust gekozen voor een locatie binnen de Euregio. In deze regio is grensoverschrijdend zakendoen dagelijkse praktijk. Op innovatieve wijze kennis delen in een internationale setting sluit naadloos aan op de strategische plannen van de Provincie Limburg. Bovenstaande aansluiting wordt onderkend aangezien de Gouverneur Drs. Theo Bovens de nieuwe locatie formeel heeft geopend.