HET ZIEKENHUIS VAN ANGERED, ZWEDEN

Compacte opslag voor een ziekenhuis dat graag nieuwe technologieën inzet.
In de herfst van 2015 werd het ziekenhuis in het centrum van Angered, een plaats ten noorden van Göteborg, geopend. Het bied plaats voor 100.000 patiënten. In het ontwerp van het gebouw werden allerlei moderne technologieën ingezet, zowel bij de bouw als voor de inrichting.
De compacte opslagoplossing van Bruynzeel
Bruynzeel heeft dit ziekenhuis voorzien van verrijdbare rekken met plastic mandjes in verschillende afmetingen. Daarmee is er voldoende plaats voor allerlei voorwerpen die tegelijk goed gesorteerd zijn.

Verrijdbare rekken voor de centrale opslag
In de centrale opslag van het ziekenhuis werden ook verrijdbare rekken geïnstalleerd. Daar hebben allerlei zaken die dagelijks gebruikt worden hun plaats gevonden. In waterbestendige zakjes worden steriele materialen bewaart zodat aan de hygiëne eisen voldaan word. Verder werden er brandkasten geïnstalleerd voor licht ontvlambare middelen.

Verrijdbare rekken met elektrische luiken
Een opbergsysteem was bedoeld voor de afdeling Kindergeneeskunde, die in de buurt van de wachtkamer geplaatst is. Om te voorkomen dat kinderen tussen de schappen spelen werden deze afgeschermd met elektrische luiken, die met een afstandsbediening kunnen worden geopend.