KELLOGG, DUITSLAND

Kellogg wilde een aantrekkelijk kantoor creëren waaruit de denkwijze en waarden van het bedrijf duidelijk blijken. Verder werd er veel waarde gehecht aan de ‘feel good’-factor van de nieuwe werkomgeving.

De oplossing
In de centrale ruimte staan overlegeilanden en verrijdbare Compactus® kantoorkasten. Door deze indeling wordt het vloeroppervlak optimaal benut en heeft het kantoor een aangename uitstraling. De buitenwanden van het opslagsysteem zijn afgewerkt met een motief van korenaren als visuele link naar de grondstoffen die Kellogg gebruikt voor zijn producten. De verrijdbare kasten werden ook voorzien van akoestisch materiaal om echo te verminderen en de akoestiek te verbeteren. Deze akoestische eigenschappen zijn zo effectief dat het niet nodig bleek te zijn een speciaal akoestisch plafond te installeren.