PFEFFERLE ADVOCATEN EN BELASTINGADVISEURS, DUITSLAND

Enkele jaren gelden verhuisden Pfefferle advocaten en balastingadviseurs naar een nieuw gebouw met een buitengewone architectuur.  Het Q-BIG gebouw in Heilbronn heeft een bijzonder wit stalen frame dat rondom een glazen kubus geplaatst is. De futuristische look is ook aan de binnenkant doorgezet. Ado Nika, partner van de Pfefferle groep, licht in de volgende video de planning en realisatie van het nieuwe kantoor en de samenwerking met Bruynzeel toe.
Samen met projectinrichter Embru heeft Bruynzeel een analyse gemaakt van de voormalige kantoren van Pfefferle en daarna alle nieuwe werkplekken gepland. Tijdens het verkooptraject werd ook over de toekomstige digitalisering van documenten gesproken. De mobile kantoorkasten van Bruynzeel overtuigden door hun flexibiliteit.
In de toekamst kan de inrichting anders vormgegeven worden of kan het systeem uitgebreid worden met bijv. lockers en een garderobe. Verder kunnen de kasten verhuisd worden en op een andere plek hergebruikt. Daardoor is het een duurzame investering.