RDT Bruynzeel Storage Systems

Bruynzeel Storage Systems neemt Amerikaans RDT Concepts over

De Europese marktleider in mobiele opslagsystemen, Bruynzeel Storage Systems met hoofdkantoor en fabriek in Panningen neemt de Amerikaanse distributeur RDT Concepts over. Met de overname versterkt Bruynzeel haar positie in de Amerikaanse markt in mobiele en vaste opslagsystemen.

In de Amerikaanse markt zullen ze als RDT Bruynzeel Storage Systems verder gaan.

 

RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_Logo

Geschiedenis Bruynzeel Storage Systems

Onze ervaring met opslagoplossingen gaat terug naar 1953, toen Bruynzeel startte met het leveren van houten stellingen. In 1970 werden de eerste stalen, verrijdbare legbordstellingen ontwikkeld en met succes op de markt gebracht. Daarmee werd een nieuw tijdperk ingeluid waarin we onze klanten helpen met het efficiënt gebruik van opslagruimte en het bewaren van hun waardevolle documenten en collecties.

Als wereldwijde ontwikkelaar producent, adviseur en installateur beschikt Bruynzeel Storage Systems over een uitzonderlijk kennis- en expertiseniveau dat wordt gedeeld met en onderhouden door ons uitgebreide netwerk van klanten, segmentdeskundigen, architecten en ontwerpers wereldwijd.

Het hoofdkantoor en de productiefaciliteit van het bedrijf bevinden zich op één locatie in Panningen, Nederland, met een oppervlakte van 28.700 m2. De productiefaciliteit is de beste in zijn soort door een hoge mate van automatisering.

RDT Bruynzeel Storage Systems

RDT Bruynzeel Storage Systems biedt een compleet assortiment aan van state-of- the-art opslagoplossingen in diverse segmenten. Of u nu een eenvoudig rek nodig heeft of een ruimtebesparend, verrijdbaar systeem,  RDT Bruynzeel Storage Systemsis de juiste leverancier voor u!

Wij geloven in samenwerking: samen met u ontwikkelen wij een op maat gemaakte, gedetailleerde oplossing die in al uw behoeften voorziet. Met onze moderne productiemiddelen en toegepaste werkmethodes zijn wij in staat uw bestelling met de grootste precisie in duizenden verschillende configuraties te realiseren.

Onze opslagoplossingen voor verschillende markten:

Archief

Museum

Bibliotheek

Retail

Gezondheidszorg

Kantoor