Nieuw

Safety Master:

Veiligheid opnieuw gedefinieerd

De nieuwe standaard in veiligheid

Met onze Safety Master zetten we een nieuwe standaard in de markt van veiligheidssystemen voor verrijdbare opslagsystemen.  Deze unit zorgt namelijk voor de ultieme veiligheid van de gebruikers én de opgeslagen items. Voordat iemand het systeem sluit kan de Safety Master, met zijn ingebouwde camera, alle objecten in een gangpad detecteren en het systeem blokkeren als er iets of iemand gedetecteerd wordt. Door dit toe te voegen aan onze standaard set van veiligheidsapplicaties, wordt de veiligheid voor de gebruikers van onze Compactus®-serie nog verder vergroot. Een must-have voor alle elektronisch aangedreven systemen!

 

Download het Safety Master leaflet

Automatisch veiligheidssysteem

De  Safety Master is een automatisch veiligheidssysteem. Dit betekent dat er geen persoonlijke actie nodig is om de veiligheidscontrole te starten. Als een persoon het gangpad in loopt, wordt deze gedetecteerd door de sensor in de Safety Master. Als een gangpad wordt gesloten door iemand anders, zal de Safety Master er voor zorgen dat het systeem blokkeert, zodat de veiligheid van de persoon in het gangpad gewaarborgd wordt.

Detectie van personen en objecten

De Safety Master maakt een foto van een open en leeg gangpad. Zodra iemand het systeem wil sluiten, vergelijkt de Safety Master de huidige situatie met het opgeslagen beeld van het lege gangpad. Als mensen of objecten worden gedetecteerd tijdens die vergelijking, wordt het gangpad niet gesloten.

Extra visuele veiligheidscheck

Als het sluiten van het systeem wordt onderbroken door de veiligheidsfunctie van de Safety Master, wordt aan beide zijden van het betreffende gangpad een oogje weergegeven op het display. De gebruiker moet dan het gangpad controleren en beide oogjes intoetsen wanneer het gangpad leeg is. Deze visuele veiligheidscontrole zorgt ervoor dat de gebruiker gedwongen wordt om het gangpad te controleren voordat hij het systeem in
werking stelt.

Voldoet aan GDPR (AVG)

U hoeft zich geen zorgen te maken over de GDPR (AVG) wetgeving, aangezien de Safety Master alleen de foto van een leeg gangpad opslaat. Er zijn geen download- of exportopties van de gemaakte foto’s. De afbeeldingen worden verwerkt binnen de Safety Master.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met onze experts over efficiënte en veilige opslag