Om aan de wensen van gebruikers te voldoen én om mee te gaan in de veranderende, digitale wereld, vonden we het tijd om een nieuw, innovatief opslagsysteem op de markt te brengen. Onze eigen Research & Development afdeling startte met een ontwerpproces dat met name gericht was op de gebruiker. Na 3 jaar onderzoek, ontwerpen en testen, brengen we op 1 juli 2019 met trots ons vernieuwde verrijdbare opslagsysteem Compactus Dynamic II op de markt. Een nieuw aandrijfsysteem, allerlei nieuwe functies én een handige app zijn een aantal van de slimme, nieuwe features van dit opslagsysteem.

“Onze gebruikers vroegen om een opslagsysteem dat eenvoudig te bedienen is en de veiligheid van de gebruiker én de inhoud garandeert. Daarnaast was een makkelijke tool voor de systeeminstellingen en besturing een vereiste.” 

Roland van der Velden, Group Innovation Manager bij Bruynzeel Storage Systems

COMPACTUS® DYNAMIC II

Compactus® Dynamic II is de nieuwe generatie in de wereld van mobiele opslagoplossingen. Het systeem is uitgerust met het meest gebruikersvriendelijke bedieningspaneel in de markt. Deze gebruikersinterface kan op twee manieren gebruikt worden; door tegen de hendel te duwen of door het gangnummer op het scherm aan te raken. Het paneel heeft zelfs een ingebouwde nabijheidssensor en een RF-ID / NFC-lezer.

Het vernieuwde opslagsysteem heeft ook extra veiligheids- en beveiligingsfuncties zoals inbraak- beveiliging, blokkeringdetectie (MCMS), een stop-knop
en een passieve veiligheidsfunctie die controleert of het gangpad vrij is. 
 

 

Dynamic II App

Voor dit nieuwe opslagsysteem is er een nieuwe applicatie ontwikkeld, de Dynamic II-app. Deze app wordt via wifi met het opslagsysteem verbonden. In de app kunnen functies en systeeminstellingen geconfigureerd worden, zoals bijvoorbeeld toegangscontrole, RF-ID-tags of -kaarten, ventilatiemodus en de energiebesparings- modus.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de functies van de nieuwe Compactus Dynamic II.

Introduction

Inmiddels hebben we een 2-daags event achter de rug, waar onze interne verkooporganisatie en al onze distributeurs aanwezig waren voor de interne lancering van Compactus Dynamic II.

“Echt, het zijn 2 fantastische dagen geweest. Met zijn slimme functies is het nieuwe Compactus Dynamic II-systeem een échte innovatie en zal zeker bijdragen aan de positie van Bruynzeel als marktleider.”

Asim Zain Al-Abedeen,

Commercieell Manager, Nasser S.Al-Dossary Trdg. Est. , Saoedi-Arabië

Wanneer kunt u de COMPACTUS® DYNAMIC II bestellen? 

 

Vanaf 1 juli is de Compactus® Dynamic II beschikbaar voor u.

Wilt u al meer weten over dit nieuwe systeem?
Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam!