Bedrijfsprofiel

‘We organise your space’. Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan.

Wij maken de beste opslagoplossingen voor kantoren, archieven, bibliotheken en museumdepots. Wij zijn trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen.

Bruynzeel verkoopt in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in 43 landen in Europa, Amerika, Azië en Australië.

Ter versterking van het Sales team Benelux zoeken wij een:

ACCOUNT MANAGER / BUSINESS DEVELOPER (M/V)

Provincies Antwerpen, Limburg (B) en Vlaams Brabant

Waar ga je doen bij ons?

In jouw rol als Account Manager realiseer je zelfstandig je businessdoelstellingen. Je stelt dus ook zelf jouw businessplan en het budget op dat je als richtlijn gebruikt voor al je activiteiten die je doet. Je zorgt voor een goede relatie met bestaande klanten en ontwikkelt nieuwe business bij nieuwe klanten. Dat doe je niet alleen want er staat een professionele organisatie achter je en je hebt het voordeel van onze naamsbekendheid.

Om succesvol te zijn ontwikkel je jouw eigen netwerk en hou je scherp in de gaten wat er in jouw regio (en de markt) gebeurt. Signaleer je een nieuw project, dan stap je erop af en zorg je dat je als business partner aan tafel zit om de klantwens helder te krijgen en samen de beste oplossing te kiezen. Daarnaast ben je ook prima in staat om zelf projecten te creëren.

Wie ben je?

  • Het scoren van een opdracht of project is jouw grootste drive om dit werk te doen. De vraag achter de vraag intrigeert je zodat je feilloos kunt adviseren en daardoor wordt gezien als business partner;
  • Je hebt een aantal jaren ervaring in een verkoopfunctie in de buitendienst (met langlopende projecten);
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Voor jou is de klant koning en daardoor doe je het maximale om de klant tevreden te houden;
  • Je hebt een winners- en ondernemers mentaliteit en bereikt je doel op creatieve wijze;
  • Je vindt het geen probleem om alleen te werken, maar werkt ook graag in en met een team omdat je ook weet dat je op die manier je klant optimaal kunt bedienen;
  • Je werkt planmatig en bent gericht op kwaliteit;
  • Je bent een netwerker en relatiebouwer en communiceert helder en op een prettige wijze;
  • Je bent in het bezit van een Bachelor diploma aangevuld met een relevante commerciële opleiding;
  • Je beheerst de Nederlandse en Franse taal in woord als geschrift. Engels is pre.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons ben je een volwaardige gesprekspartner in alles wat we willen en doen. Je werkt voor een marktleider met een A merk met grote naamsbekendheid. Je werkt in een grote mate van vrijheid (als een soort zelfstandig ondernemer) in je eigen werkgebied waarbij je een grote, solide en professionele organisatie achter je hebt staan.
Nog meer redenen om bij ons te werken? We bieden je een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een auto, laptop en telefoon krijg je natuurlijk een goed vast salaris en ook een variabele beloning. Dit laatste doen we om je uit te dagen om (realistische) doelstellingen te halen.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar hr@bruynzeel.org t.a.v. Cynthia cynthia.bergen@bruynzeel.org.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Patrick Altena, Sales Manager Benelux, via patrick.altena@bruynzeel.org.

Bezoek ook onze website www.bruynzeel-storage.com.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die geknipt is voor deze baan? Ontneem hem/haar die kans niet en deel deze vacature!

Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd. CV’s die door bureaus ongevraagd worden gepresenteerd zullen niet in behandeling worden genomen en er kunnen ook geen rechten aan worden ontleend.