‘We organise your space’. Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan.

Wij maken de beste opslagoplossingen voor kantoren, archieven, bibliotheken en museumdepots. Wij zijn trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen.

Bruynzeel Storage Systems verkoopt in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in 43 landen in Europa, Amerika, Azië en Australië. Bij Bruynzeel Storage Systems werken 225 mensen. Daarvan werken 140 mensen op het hoofdkantoor, de productie en het distributiecentrum in Panningen.

Omdat wij ons team van de afdeling Sysco willen versterken zijn wij op zoek naar een

 

Operator Sysco II (M/V) fulltime

  

Wat ga je bij ons doen?

De afdeling Sysco produceert stalen legborden en staanders op twee geheel geautomatiseerde productielijnen. De hoofdprocessen bestaan uit richten, ponsen, poedercoaten, zetten en door middel van robottechniek geautomatiseerd verpakken. De twee lijnen zijn uniek met een uitdagende combinatie van technieken en een hoog niveau van automatisering.

Als operator werk je in 2 of 3 ploegen op de twee productielijnen en in de nacht- en avonddienst wordt geheel zelfstandig gewerkt.

De hoofdtaak is zorgen voor een ongestoorde productie, door oplossen van storingen en het bijsturen van het proces. Drie á vier keer per dag (gemiddeld) wordt het product gewisseld en de machine omgesteld.

De operator overziet het gehele proces, verhelpt storingen of schakelt de Technische Dienst in bij storingen en werkt uitzendkrachten in.

Zoek je een technische uitdaging en vind je het leuk om je te verdiepen in pons- en buigtechnieken of wil je jouw kennis vergroten in hydraulische, pneumatisch en robot besturingstechnieken dan is dit de vacature voor jou.

 

Wat heb je in huis?

Bij voorkeur heb je minimaal een afgeronde MBO-2 opleiding met technische kennis.

We zoeken iemand die zelfstandig het gehele productieproces van begin tot eind coördineert.

Als je in het bezit bent van een reachtruck certificaat wordt dit als een pre gezien.

Er wordt van je verwacht dat je bereid bent zaken snel aan te pakken. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de afstellen van de machines en het leveren van de beste kwaliteit.

Je werkt graag in teamverband, neemt graag initiatief, je hebt technisch inzicht en een positieve houding.

 

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Omdat wij de enthousiaste inzet van onze medewerkers waarderen hebben wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket wat goed aansluit bij de markt en weten een goede balans aan te brengen tussen werk en plezier.

Minimaal €2539,05 bruto/ maand excl. een ploegentoeslag van 20% met doorgroeimogelijkheden.

Nog meer redenen om bij ons te werken? We zijn een mooi bedrijf met een prachtig product die op onze eigen locatie geproduceerd wordt.

 

Interesse?

Stuur je motivatie en CV uitsluitend per e-mail naar hr@bruynzeel.org.

Wil je meer informatie over deze mooie uitdagende functie? Neem dan contact op met Guus Lommen, Manager Wagens / Sysco, via mail guus.lommen@bruynzeel.org of telefonisch 077-3069000.

 

Bezoek ook ons bedrijf op https://bruynzeel-storage.nl.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand of heb je iemand in je netwerk die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.

 

Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd en niet in behandeling genomen.