Wij maken de beste opslagoplossingen voor kantoren, archieven, bibliotheken en museumdepots. Wij zijn trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen.

Bruynzeel Storage Systems werkt internationaal van Europa tot Australië en Amerika. Er werken 250 mensen, waarvan 150 mensen op het hoofdkantoor en de productielocatie in Panningen.

Omdat wij ons team van de afdeling Plaatwerk willen versterken zijn wij op zoek naar een

 

Plaatwerker (m/v) Fulltime

 

Wat kun je bij Bruynzeel verwachten?

Op de afdeling Plaatwerk maak je, op basis van de verstrekte tekeningen en instructies, zelfstandig complete of delen van plaatstaal op maat. Belangrijk hierbij is de kwaliteit en de afwerking. Je bent handig met verschillende machines (zowel gerobotiseerd als geautomatiseerd) zoals een schaar, zaag, kantbank, ponsen én uiteraard je twee rechterhanden.

Bij het maken van onze producten wordt vooral een goed technisch inzicht en de hierbij behorende vaardigheden gevraagd.

Deze functie wordt voornamelijk uitgevoerd in ploegendienst, in rustigere periodes kan er worden omgeschakeld naar dagdienst.

 

Wat heb je in huis?

Ben jij iemand die van aanpakken weet en twee rechterhanden heeft, wellicht ook met ervaring in de metaalsector, maar vooral gedreven en snel aan de slag wil bij een nieuwe werkgever? Dan is dit dé baan voor jou!

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden, maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Stuur een mail naar hr@bruynzeel.org of bel Nelleke Swinkels, afdeling HR via 077-3069027 en wie weet werk je binnenkort ook bij dit prachtige bedrijf!

 

Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze site http://dedriemedia.nl.

 

Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd en niet in behandeling genomen.