‘We organise your space’. Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan. Wij maken de beste opslagoplossingen voor kantoren, archieven, bibliotheken en museumdepots. Wij zijn trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen. Bruynzeel Storage Systems verkoopt in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in 43 landen in Europa, Amerika, Azië en Australië. Bij Bruynzeel Storage Systems werken 225 mensen. Daarvan werken 140 mensen op het hoofdkantoor, de productie en het distributiecentrum in Panningen. Omdat wij ons team van de afdeling Plaatwerk willen versterken zijn wij op zoek naar een  

Plaatwerker

  Op de afdeling Plaatwerk wordt, met als grondstof van coil of gesneden plaat, plaat bewerkt tot een gepoedercoat eindproduct. De bewerkingen zijn laser snijden, kanten, knippen, ponsen, zagen en lassen. Er zijn geheel geautomatiseerde lijnen die coil bewerken tot eindproduct of halffabricaat, naast bewerkingen op enkelvoudige machines met enkel stuks. De omvang van de productie bedraagt enkele honderden tonnen coils staal en tienduizenden stuks (half)fabricaat. Wat ga je bij ons doen? Op de afdeling Plaatwerk maak je, op basis van de verstrekte tekeningen en instructies, zelfstandig, complete of delen van plaatstaal op maat. Belangrijk hierbij is de kwaliteit en de afwerking. Je bent goed in het samenstellen en lassen, maar je bent ook handig met verschillende machines zoals een schaar, zaag, kantbank, ponsen én uiteraard je twee rechterhanden. Bij het maken van onze producten wordt vooral een goed technisch inzicht en de hierbij behorende  vaardigheden gevraagd. Deze functie wordt uitgevoerd in dagdienst, maar je moet ook bereid zijn om bij drukte de werkzaamheden in ploegendienst te verrichten. Wat heb je in huis?
  • Opleiding minimaal MBO 2 Constructieplaatwerker.
  • Enkele jaren werkervaring met plaat en/of constructiebewerking is een pre.
  • Je bent gedreven, nauwkeurig, leergierig, stressbestendig en neemt verantwoording.
  • Je kunt tekeningen lezen en van hieruit aan de slag gaan.
  • Je brengt eigen ideeën in.
  • Zowel werken in teamverband als zelfstandig gaat je goed af.
  • In het bezit zijn van een Heftruckcertificaat is een pre.
Wat bieden wij je? Wij bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Omdat wij de enthousiaste inzet van onze medewerkers waarderen hebben wij ook een prima arbeidsvoorwaardenpakket wat goed aansluit in de markt en weten een goede balans aan te brengen tussen werk en plezier. Nog meer redenen om bij ons te werken? We zijn een mooi bedrijf met een prachtig product die op onze locatie geproduceerd wordt. Interesse? Denk je je bij ons verder te kunnen ontwikkelen, reageer dan via hr@bruynzeel.org. Wil je meer informatie over deze mooie baan? Neem dan contact op met Frans Peters, Manager Plaatwerk/ Poedercoat, via frans.peters@bruynzeel.org. Bezoek ook ons bedrijf op http://dedriemedia.nl. Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd en niet in behandeling genomen.