We organise your space’. Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan.

Wij maken de beste opslagoplossingen voor kantoren, archieven, bibliotheken en museumdepots. Wij zijn trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen.

Bruynzeel Storage Systems verkoopt in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in 43 landen in Europa, Amerika, Azië en Australië. Bij Bruynzeel Storage Systems werken 240 mensen. Daarvan werken 140 mensen op het hoofdkantoor,  de productie en het distributiecentrum in Panningen.

Voor onze afdeling IT zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van

Software ontwikkelaar / product engineer (Fulltime)

Onze IT afdeling bestaat uit 6 medewerkers verdeeld over 2 nauw samenwerkende afdelingen (applicatiebeheer /ontwikkeling en systeembeheer). De afdeling ondersteunt de gehele Bruynzeel Storage groep bij het operationeel houden en optimaliseren van alle IT systemen. Daarnaast worden dealers/distributeurs ondersteund in het gebruik van de eigen productconfigurator.

De afdeling kenmerkt zich als een goed op elkaar afgestemd team met korte lijnen, een gezellige, positieve sfeer en is service gericht naar de medewerkers.

Wat verwachten we van je?

Jij bent de product engineer op onze IT afdeling, die primair onze geparametriseerde productconfigurator Primefact verder ontwikkelt (CPQ software geschreven in C#).

Je ontwikkelt een diepgaande kennis van de producten en processen binnen Bruynzeel. Dat is de basis om de grote mate van variatie van ons product en bijbehorende complexe productstructuren te kunnen vertalen naar de logica van Primefact. Daarbij zul je vaak gebruik moeten maken van je analytische, creatieve en logische denkvermogen. Als jij het interessant vindt om te werken op het scheidingsvlak van business en ICT en een uitdaging ziet in het puzzelen met daarbij behorende vraagstukken op het gebied van product datamanagement, dan is deze uitdagende functie wat voor jou.

Om succesvol te zijn in je functie moet je in staat zijn om de vraag en de wens van productontwerp te analyseren en dat (afhankelijk van de impact, opbrengst en kosten) te vertalen naar een functioneel ontwerp.  Daarbij hou je uiteraard rekening met het effect van de softwarewijzigingen op andere werkprocessen. Je bent in staat om de werkprocessen goed te doorgronden. Naast het ontwikkelen zorg je uiteraard ook voor een succesvolle implementatie en introductie van de wijzingen in de organisatie. Voor gebruikers van de software die je bouwt ben je ook een aanspreekpunt als ze ondersteuning nodig hebben (helpdesk functie).

Wat heb je in huis?

  • een afgeronde HBO/WO opleiding werktuigbouw, informatica, Logistiek, Techniek of vergelijkbaar;
  • technische kennis, 3D inzicht;
  • ervaring of interesse in object-georiënteerd programmeren in .NET en C#;
  • ervaring in een productieomgeving is een pre;
  • ervaring met advanced excel gebruik is een pre;
  • in deze rol ben je communicatief sterk en spreek je naast Nederlands ook Engels;
  • je bent een teamplayer die flexibel is, pragmatisch (waar nodig) en oplossingsgericht en dienstverlenend.

Wat bieden wij je?

Bij ons ben je een volwaardige gesprekspartner in alles wat we willen en wat we doen. Je werkt voor een van de grote spelers in de markt van opslagsystemen.
In je werk krijg je alle vrijheid om binnen je eigen expertise je ding te doen. Samen met je collega’s.  Nog meer redenen om bij ons te werken? We zijn een mooi bedrijf met een prachtig product waarbij een deel van de productie is gerobotiseerd.
Daarnaast bieden we je een prima arbeidsvoorwaardenpakket wat aansluit in de markt.

Interesse?

Denk je je bij ons verder te kunnen ontwikkelen reageer dan naar Cynthia (hr@bruynzeel.org).
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die wel in deze functie past? Gun hem/haar  die mooie baan en deel deze vacature.
Bezoek ook ons bedrijf op https://bruynzeel-storage.com.

Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd en niet in behandeling genomen.