“We create space”. Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan.

Vandaag de dag is het optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte een belangrijk thema. Of het nu gaat om een museum, bibliotheek, ziekenhuis, kantoor, archief of retail outlet; wij zijn specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van de best passende opslagoplossingen voor onze klanten. Via verkoopkantoren en een wereldwijd netwerk van distributeurs zijn wij vertegenwoordigd in Europa, het Midden-Oosten, Amerika, Azië en Australië. Grote namen als het Rijksmuseum, het Louvre, Van Gogh museum en het British Museum mogen wij al tot ons klantenbestand rekenen.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Panningen waar ook de ontwikkeling, de productie en de distributie plaatsvindt.

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team en zoeken een fulltime collega

 

Allround medewerker distributiecentrum

 

De afdeling Distributiecentrum is verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag en het verzenden van goederen, daarnaast ook voor het intern transport van de productielijnen naar het warehouse. Er zijn ongeveer 3500 locaties en ongeveer 8000 artikelen, waarvan ongeveer 1500 actief. Jaarlijks worden er ongeveer 2000 vrachtwagens geladen.

 

Wat ga je bij ons doen?

  • Fysiek picken van te versturen goederen
  • Controleren en verpakken van gepickte orders om deze verzendklaar te maken
  • Ontvangen goederen inboeken en inruimen
  • Laden van de orders.


Wat heb je in huis?

  • Afgeronde MBO-opleiding in een logistieke richting, of logistieke ervaring opgedaan in een soortgelijke functie
  • Je bent enthousiast, nauwkeurig, gaat voor het beste, leergierig en wil graag in een team werken
  • Verder is het bezit van een geldig heftruck en/ of reachtruck certificaat een pré maar als je die niet hebt, dan zorgen wij ervoor dat je de opleiding kan volgen.

Wat bieden wij je?

Een goed salaris, 40 verlofdagen per jaar, leuke collega’s en een mooie organisatie die tot de top van de wereld behoort als het gaat om opslagsystemen.


Interesse?

Stuur dan een mail met een beschrijving van wat je kan en wilt en stuur dat naar hr@bruynzeel.org.

Bij voldoende match nodigen we je uit voor een kop koffie.
Wil je meer informatie over deze mooi uitdaging als Allround Medewerker Distributiecentrum? Neem dan contact op met Ruud van Sint Fiet, Teamleider Distributiecentrum via ruud.vansintfiet@bruynzeel.org

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.