Over Bruynzeel

 

Visie

Onze visie is om wereldleider te zijn in ruimtebesparing door oplossingen te creëren die bijdragen aan een duurzame planeet. Wij zetten ons in om organisaties wereldwijd te helpen om ruimte op de meest efficiënte en effectieve manier te gebruiken. Als 'the footprint reduction company' bereiken we dit door ruimte creërende oplossingen te bieden die bijdragen aan een duurzame planeet. Wij noemen dit: 'Creating space for a healthy planet'. 

Wij zijn klimaatneutraal in onze eigen activiteiten (scope 1 & 2) en ons doel is om uiterlijk in 2045 'Net Zero' te zijn (scope 3).

Mobile Wooden Shelving

onze geschiedenis

In 1897, op 22-jarige leeftijd, richtte Cornelius Bruynzeel Sr. de Arend op, een stoomtimmerbedrijf in Rotterdam, dat in 1920 werd omgedoopt tot Bruynzeel. Onze ervaring met opslagoplossingen begon in 1953, toen Bruynzeel begon met het leveren van houten stellingsystemen. In 1970 werden de eerste stalen verrijdbare stellingen ontwikkeld en met succes op de markt gebracht. Hiermee brak een nieuw tijdperk aan in de mogelijkheden om onze klanten te helpen bij het efficient benutten van ruimte en het bewaren van hun waardevolle documenten en collecties.

INNOVATIVE AND SPACE CREATING SOLUTIONS

innovatieve en ruimte creërende oplossingen

Bruynzeel is tegenwoordig marktleider in Europa op het gebied van innovatieve en ruimte creërende oplossingen. Het is Bruynzeel’s missie om bedrijven wereldwijd te ondersteunen bij het reduceren van hun CO2 footprint door gebruik te maken van Bruynzeel ruimte creërende oplossingen. Alleen Bruynzeel kan wereldwijd oplossingen leveren die de hoogste footprintreductie combineren met de meest innovatieve functionaliteit en geavanceerde veiligheid voor gebruikers en objecten. 

hoe we dit doen