Quality

Onze
Kwaliteitsbelofte

Bij Bruynzeel is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Deze toewijding aan onze klanten begint met een streven naar kwaliteit. Of het nu gaat om het ontwikkelen van innovatieve technologie of het bieden van ondersteuning in het veld, wij streven naar voortdurende procesverbetering, altijd gericht op het leveren van uitzonderlijke waarde aan onze klanten. Ons streven naar kwaliteit komt tot uiting in onze oplossingen, onze processen en onze werkomgeving.

Quality

KWALITEITSCERTIFICATEN EN -NORMEN VOOR PRODUCTEN 

Bruynzeel producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en zijn gecertificeerd door vooraanstaande onafhankelijke deskundigen op dit gebied.

Als lid van het Verband für Lagertechnik und Betriebseinrichtungen - een groep van toonaangevende Duitse fabrikanten - streven wij er bovendien naar de ontwikkeling van normen op economisch, technisch en wettelijk niveau te verbeteren en maatstaven voor veiligheid en kwaliteit vast te stellen.

Quality Bruynzeel
Quality Bruynzeel
Quality

Onze KWALITEIT IN BEDRIJFSPROCESSEN & MILIEUBEHEER

Wij volgen de normen ISO 9001 en ISO 14001. De ISO 9001-norm geeft richtlijnen voor het kwaliteitssysteem en de manier waarop de organisatie met dat kwaliteitsbeleid omgaat. Daarnaast geeft de norm richtlijnen voor het waarborgen en verbeteren van processen die belangrijk zijn voor het verhogen van de klanttevredenheid. Bedrijven die voldoen aan de normen ISO 9001 en ISO 14001 hebben een beter inzicht in en een betere beheersing van de bedrijfsprocessen en de gevolgen daarvan voor het milieu. Dit leidt tot gerichte en continue verbetering met als uiteindelijk doel een hoge klanttevredenheid te waarborgen en de milieubelasting tot een minimum te beperken.

download iso 9001 certificaat  download iso 14001 certificaat