Bruynzeel Storage Systems, marktleider in innovatieve opslagsystemen, lanceert een Control Master app voor hun elektronisch verplaatsbare opslagsystemen, Compactus® Dynamic II.

Met de nieuwe Dynamic II Control Master app, beschikbaar op iOS en Android, kunnen gebruikers het gewenste gangpad openen door de Compactus® Dynamic II mobiele opslagsystemen op afstand te bedienen. Meerdere aan elkaar verbonden systemen vormen samen één depot, voor eenvoudige bediening met de Dynamic II Control Master app.

Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals fotocellen en de volledig nieuwe Safety Master, zorgen voor de veiligheid van gebruikers en inventaris.

“Wij willen altijd waarde toevoegen aan de werkprocessen van onze klanten. Door onze Compactus® Dynamic II opslagsystemen op afstand te bedienen, bespaart de gebruiker wachttijd en optimaliseert hij de workflow.” – Roland van der Velden, Innovatiemanager bij Bruynzeel Storage Systems

Om de processen voor “ophalen en retourneren” te optimaliseren, bevat de Dynamic II Remote Control app een inventarissysteem.

  • Wijs inventaris toe aan elke kant van het gangpad;
  • Bekijk de inventaris per gangpad;
  • Zoek naar inventaris met trefwoorden, vind en open het juiste gangpad.

Roland van der Velden: “Het systeem bedienen met je eigen smart device heeft ook hygiënische voordelen. In combinatie met onze ongeëvenaarde veiligheidssystemen bieden we klanten de veiligste opslagoplossingen op de markt”

Meer informatie over onze Dynamic II Control Master app