Bruynzeel Storage Systems is trots op medewerkster Anna Skiba die een regionale award gewonnen heeft in Engeland. De Burgess Hill Business Parks Association zet onbezongen helden van het locale bedrijfsleven in het zonnetje. Anna, die technisch ontwerper is in het Engelse kantoor van Bruynzeel, won in de categorie ‘Rising Star’.
De Prijs werd op 5 mei 2017 tijdens een gala-diner in het Brighton & Hove Albion’s American Express Community Stadion overhandigd door Angela Gill from category sponsors Bio Productions en door eregast Tony Cottey, een voormalige cricketspeler uit Sussex.

Anna werd door de jury gekozen omdat ze niet bang is tegen de gevestigde orde op te boxen en haar vindingrijkheid in te zetten om de aanpak van Bruynzeel bij grotere projecten tot een succes te maken

“Ik was erg verrast das ik gewonnen heb,” zei Anna. “Maar ik ben er wel erg blij om en voel me trots. Het is fijn om waardering te krijgen voor mijn dagelijks werk en dit met iedereen te vieren.”

Anna Skiba - Bruynzeel Storage Systems
Anna Skiba - Bruynzeel Storage Systems
Anna was genomineerd voor haar belangrijke bijdrage aan grootschalige projecten, waaronder de Universiteit van Roehampton en het Lapworth Museum of Geology. Sinds 2013 maakt ze deel uit van het Bruynzeel team.

“Wat ik erg waardeer aan Anna is dat ze zeer gefocusseerd is, zegt Annas manager Ulla Anderse, “Ik weet dat als ik een project aan haar overdraag, het werk op kwalitatief hoogwaardige wijze word aangepakt. In de loop van de tijd, toen ik begon haar meer werk toe te vertrouwen, heeft ze heel tactvol verbeteringssuggesties aangedragen en zelfs hele nieuwe processen bedacht om ontwerpen te verbeteren. Haar inzicht en frisse benadering zijn een geschenk uit de hemel.”

“Anna is een cruciale schakel in de keten vanaf de verkoop tot de levering van onze opslagoplossingen,” zegt Archie Waterston – Managing Director of Bruynzeel Storage Systems in the UK. “Ze is erg toegewijd aan haar werk en word daarom door zowel klanten als collega’s zeer gewaardeerd. Het woord dat ik zou gebruiken om haar te beschrijven is ‘bescheiden’. Dit doet haar echter geen recht, aangezien de projecten waaraan zij heeft gewerkt een aantal van de meest complexe en ambitieuze zijn die Bruynzeel in het Verenigd Koninkrijk geleverd heeft. “
Anna was 1 van de 3 kandidaten die in aanmerking kwamen voor de ‘Rising Star’ categorie. Haar mededingers waren Michael Rowney van Lea Graham Associates en Kellie Mason van The Hickstead Hotel.