“We organise your space”.
Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan.

Vandaag de dag is het optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte een belangrijk thema. Of het nu gaat om een museum, bibliotheek, ziekenhuis, kantoor, archief of retail outlet; wij ontwikkelen de beste opslagoplossingen voor onze klanten. Via onze eigen verkoopkantoren in Europa en een wereldwijd netwerk van distributeurs zijn wij vertegenwoordigd in Europa, Amerika, Azië en Australië.
Grote namen als het Rijksmuseum, het Louvre, Van Gogh museum en het British Museum mogen wij al tot ons klantenbestand rekenen.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Panningen waar ook de ontwikkeling, de productie en de distributie plaatsvindt. Vanwege het vertrek van onze collega zijn wij op zoek naar een

 

Business controller (Fulltime)

die de Sales managers (in Europa) ondersteunt en die fungeert als sparringpartner voor de CEO en CFO.

 

Wat ga je doen?

 • Maandelijkse analyse van de sales performance en sales activiteiten en deze voorzien van advies en commentaar;
 • Periodiek opstellen van de forecast;
 • Coördineren van het budgetproces en het consolideren van het budget;
 • Ontwikkelen en rapporteren van de sales rapportages;
 • Ontwikkelen systemen en structuur voor de sturingsinformatie;
 • Doorontwikkeling van data warehouse en Qlik Sence dashboards en beheer ervan voor Sales;
 • Analyseren marges, (individuele) projectresultaten;
 • Leiden of participatie van voorkomende (sales) projecten.

 

Wat heb je in huis?

Als professional weet je welke data je nodig hebt om je sales collega’s inzicht te geven in hun prestaties. Je analyseert de data en vertaalt deze met een commerciële blik naar toekomstige ontwikkelingen. Jouw rapportages bespreek je en je geeft gefundeerde adviezen zodat we uiteindelijk onze doelstellingen kunnen bereiken. Daarvoor beschik je over een gezonde mate van doorzettingsvermogen, een arsenaal aan communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je bent een kritische sparringpartner die de kaas niet van je brood laat eten en die een stevige dialoog niet schuwt. Tegelijkertijd weet je een stevige verbinding aan te gaan van waaruit je de sales organisatie kunt ondersteunen.

 

Verder heb je:

 • Minimaal 5-7 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een projecten organisatie;
 • Academisch werk- en denkniveau en ervaring met het verder professionaliseren van systemen en structuren;
 • Sterke analytische vaardigheden, een innovatieve mindset voor verbetermogelijkheden en een resultaatgerichte en kritische houding;
 • Je werkt onafhankelijk, bent accuraat en proactief;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre;
 • Bereidheid te reizen.


Wat bieden wij je?

Het is onze ambitie om de sales controlling op een hoger level te brengen waardoor er genoeg mogelijkheden ontstaan om invloed te hebben op het resultaat.

We bieden je een uitdagende job in een prettige werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en goede stappen in je carrière te zetten. We investeren actief in onze medewerkers en vinden werken met plezier belangrijk.

Daarnaast bieden we je een prima arbeidsvoorwaardenpakket wat aansluit op de markt.

 

Interesse?

Wil je meer informatie omtrent deze functie of solliciteren? Mail dan naar Cynthia Bergen Henegouwen, HR Manager Europe; hr@bruynzeel.org.

Bezoek ook ons bedrijf op https://bruynzeel-storage.com.

 

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die wel in deze functie past? Gun hem/ haar die mooie baan en deel deze vacature.

 

Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd en niet in behandeling genomen.