1. We dragen bij aan een schoon milieu
Staal is in de meeste gevallen geolied als het de staalfabriek verlaat. Voordat dit staal in een productieproces verwerkt wordt tot eindproduct, moet deze olie verwijderd worden. Dat gebeurt met een mengsel van water en chemicaliën, wat resulteert in vervuild slib. In onze fabriek gebruiken we juist óngeolied staal, wat betekent dat we het staal niet met chemicaliën hoeven te wassen en dus ook geen vervuild slib hoeven af te voeren. Zo dragen we bij aan een schoon milieu!

We werken voortdurend aan het verkleinen van onze CO2-voetafdruk om de impact die onze fabriek en het productieproces op het milieu hebben tot een minimum te beperken. Met energiebesparende aanpassingen aan de fabriek hebben we bijvoorbeeld de afgelopen jaren al tonnen gas, water en elektriciteit bespaard. En dat proberen we te blijven doen!

Stalen rollen - Bruynzeel Storage Systems


2. Van Londen tot Dubai

Onze fabriek is een van de modernste fabrieken in Europa. Door de hoge mate van automatisering en efficiëntie, kunnen we extreem hoge volumes produceren. Die hoge productiecapaciteit leidt dagelijks tot 15 km opslag; 5.500 km per jaar.

Dat is van Londen tot Dubai!

3. Gegarandeerd geen roest op onze systemen

Bijzonder in ons productieproces is het poedercoatproces. Het is voor een producent van opslagsystemen zeer uniek dat wij onze producten met poeder coaten vóórdat ze gebogen worden. Deze bijzondere volgorde in ons productieproces zorgt voor een 100% coating, waardoor het staal niet kan gaan roesten. Bovendien draagt dit productieproces bij tot het mooiste esthetische product op de markt, omdat nergens poedervrije plekken te zien zijn.

Poedercoaten - Bruynzeel Storage Systems

4. Super snelle levering
Met ons sterk geautomatiseerd machinepark kunnen we op bestelling onze opslagsystemen van begin tot eindproduct produceren. Ondanks dat we meer dan 5.000 configuraties in ons product portfolio hebben, kunnen we met dit uiterst efficiënte machinepark alle producten in huis maken. Dit resulteert in zeer korte levertijden. Wanneer een standaard product bestelt wordt, vindt onze levering al binnen enkele weken plaats.

Sysco Open - Bruynzeel Storage Systems

5. Kennis is kracht

Kennis is een van de meest waardevolle bezittingen van een bedrijf. We zijn er trots op dat de overgrote meerderheid van onze fabrieksmedewerkers al meer dan 15 jaar in dienst zijn. Door hun kennis in huis te houden, kunnen we de kwaliteit die we leveren blijven verbeteren. Door te investeren in medewerkers blijven we innovatief en klaar voor de toekomst.