Van 17 tot 19 november 2021 vindt de 10e editie van Exponatec Cologne plaats. Europa’s belangrijkste vakbeurs voor musea, conservering en erfgoed opent haar deuren in Keulen, Duitsland.

Als combinatie van beurs en congres biedt Exponatec Cologne exposanten en bezoekers waardevolle impulsen voor hun werk. In vier expositieruimten presenteren instellingen en bedrijven uit alle relevante segmenten van de cultuurmarkt nieuwe producten, oplossingen en concepten rond expositie, restauratie en cultureel erfgoed.

 

Presentatie van opslagoplossingen voor musea

Als leverancier van totaaloplossingen voor museumopslag nemen wij deel aan de Exponatec Cologne. In stand (B-068) tonen wij diverse producten, zoals onze ArteStore schilderijrekken, een opslagoplossing met draaideuren en onze gloednieuwe 551-lades.

Wanneer u ons op de stand bezoekt, laten wij u inspirerende oplossingen zien die wij voor diverse klanten hebben gerealiseerd.

 

Klimaatneutraal

Carbon-footprint

Wist u dat onze bedrijfsvoering vanaf juni dit jaar klimaatneutraal is?

Met de ambitie om tegen 2045 energieneutraal te worden, hebben we nu een belangrijke mijlpaal bereikt, namelijk koploper te worden in de sector van ruimtebesparende opslagsystemen en klimaatneutraal te zijn voor onze eigen activiteiten.

De strategische doelstelling van Bruynzeel is om ’s werelds meest milieuvriendelijke leverancier van ruimtebesparende opslagoplossingen te zijn. Om dat doel te bereiken werken we voortdurend aan het verkleinen van onze voetafdruk en zo bij te dragen aan een duurzame planeet.

Door de ruimtebesparende opslagoplossingen van Bruynzeel toe te passen, bereiken onze klanten bovendien een vermindering van hun fysieke voetafdruk tot wel 75%. Daarmee kunnen ze enorme besparingen realiseren op bouwmaterialen, bouwkosten en operationele kosten, zoals verwarming, koeling en verlichting. Dit maakt elke ruimtebesparende oplossing van Bruynzeel per definitie een duurzame keuze.

 

Kom eens bij ons langs op de Exponatec Cologne

Wij zijn ervan overtuigd dat er voor elke collectie een passende en duurzame opslagoplossing bestaat. Onze Bruynzeel vertegenwoordigers op de stand staan u graag te woord om uw opslagwensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit om met u van gedachten te wisselen in Hal 2.2, Stand B-068!

Hallplan_Exponatec_Bruynzeel-storage-systems

Hier vindt u meer informatie over tickets en hoe u naar de beurs kunt komen.