DOWNLOADS

PRODUCT BROCHURES

Hieronder staan de actuele product brochures van Bruynzeel Storage Systems. Klik op de afbeelding om een brochure als PDF te downloaden.

SEGMENT BROCHURES

Hieronder staan de actuele segment brochures van Bruynzeel Storage Systems. Klik op de afbeelding om een brochure als PDF te downloaden.

OVERIGE BROCHURES

Hieronder staan de actuele brochures van Bruynzeel Storage Systems. Klik op de afbeelding om een brochure als PDF te downloaden.

EBOOKS EN WHITEPAPERS

Medewerkers van Bruynzeel Storage delen graag hun kennis op het blog. Daarnaast bieden we hieronder enkele ebooks en whitepapers kostenloos aan. Klik op de covers om deze te downloaden.

e-book-Panta-Rhei Bruynzeel Storage Systems

Ebook Panta Rhei

Ebook over een snel veranderende wereld en de impact hiervan op de inrichting van een moderne werkplek.

Ebook 10 office trends

Moderne kantoren zijn volop in beweging. In dit ebook zetten we de 10 laatste trends op een rijtje.

Whitepaper 7 tips

Het moderniseren van een kantoor behelst meer dan het inkopen van nieuwe bureaus, stoelen en kasten. In dit whitepaper staan 7 tips om rekening mee te houden bij het inrichten van een modern kantoor.

Whitepaper-Een-efficiente-opslagruimte-creeren

Whitepaper 'Een efficiënte opslagruimte creëren'

Bij het inrichten van een archief komt veel kijken. Hoe kunt u de ruimte optimaal benutten, zijn er speciale veiligheidseisen? En welke opslagsystemen zijn er op de markt? Met deze whitepaper geven we u tips  om uw opslagruimte zo slim mogelijk in te richten.

TECHNISCHE DATASHEETS VOOR ARCHITECTEN EN PLANNINGSBUREAUS

De opslagoplossingen van Bruynzeel Storage Systems worden per klant op maat gemaakt. Standaardafmetingen en productdetails worden uitgelegd in de volgende technische datasheets. Speciale afmetingen en oplossingen worden op verzoek in eigen huis ontwikkeld.

Voor een optimale samenstelling en voorbereiding van offertes raden wij u aan contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag bij het ontwerpen van oppervlakte- en kostenefficiënte oplossingen voor uw klanten.

IN DE PERS

Voor artikelen over Bruynzeel Storage Systems die in de pers verschenen zijn, verwijzen wij u graag naar ‘In de pers’.

PERS

Voor informatie, persberichten en beeldmateriaal over Bruynzeel Storage Systems, verwijzen wij u graag naar ‘Pers’.

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?