“We create space”. Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan.

Vandaag de dag is het optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte een belangrijk thema. Of het nu gaat om een museum, bibliotheek, ziekenhuis, kantoor, archief of retail outlet; wij zijn specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van de best passende opslagoplossingen voor onze klanten. Via onze eigen verkoopkantoren en een wereldwijd netwerk van distributeurs zijn wij vertegenwoordigd in Europa, het Midden-Oosten, Amerika, Azië en Australië. Grote namen als het Rijksmuseum, het Louvre, Van Gogh museum en het British Museum mogen wij al tot ons klantenbestand rekenen.

Ons team bestaat uit 225 medewerkers waarvan er zo’n 140 op ons hoofdkantoor werken in Panningen waar ook de productie plaatsvindt.

Omdat wij ons team van de afdeling Plaatwerk willen versterken zijn wij op zoek naar een fulltime collega

 

Plaatwerker

 

Op onze afdeling werken 12 collega’s. We maken allerlei producten uit coil of gesneden plaat en dat doen wij door toepassing van allerlei technieken zoals laser snijden, kanten, knippen, ponsen, zagen en lassen. Van voorzetwanden, laden, bekledingen tot sensorenbeugels, we maken het allemaal. Geen dag is hier hetzelfde. En vrijwel alles wat wij hier maken wordt door onze collega’s van de poederafdeling bewerkt tot een gepoedercoat eindproduct.
Er zijn geheel geautomatiseerde lijnen die coil bewerken tot eindproduct of halffabricaat zoals de Vitronic fiber laser machine en de automatische ponsmachine (S4) en de paneelbuiger (P4), naast bewerkingen op enkelvoudige machines met enkel stuks. De omvang van de productie bedraagt enkele honderden tonnen coils staal en tienduizenden stuks (half)fabricaat.

Wat ga je doen?

 • Zetten op de kantbank
 • Lassen met MIG/ MAG
 • Tekeningen lezen
 • Diverse bewerkingen zoals knippen, ponsen, zagen en boren
 • Deze functie wordt voornamelijk uitgevoerd in 2-ploegendienst, in rustigere periodes kan er worden omgeschakeld naar dagdienst

Wat heb je in huis?

 • Afgeronde MBO-opleiding in de metaal of ruime werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie.
  Heb je dat niet maar je wil dit heel graag leren, dan beschik je over de volgende vaardigheden; technische inzicht (en je vindt het leuk om in de techniek te werken), je bent handig, en je kunt over het algemeen goed overweg met allerlei machines.
 • Je bent gemotiveerd, enthousiast, nauwkeurig, weet van aanpakken en hebt 2 rechterhanden.
 • Je bent handig met verschillende machines (zowel gerobotiseerd als geautomatiseerd)

  Wat bieden wij je?

  Een goed salaris, 40 verlofdagen per jaar, leuke collega’s en een mooie organisatie die tot de top van de wereld
  behoort als het gaat om opslagsystemen.


  Interesse?

  Stuur dan een mail met een beschrijving van wat je kan en wilt en stuur dat naar hr@bruynzeel.org.
  Bij voldoende match nodigen we je uit voor een kop koffie.

  il je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Frans Peters, Productiemanager via frans.peters@bruynzeel.org

  Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die wel in deze functie past? Geef gerust onze
  gegevens door en deel deze vacature.