‘We organise your space’. Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan.

Wij maken de beste opslagoplossingen voor kantoren, archieven, bibliotheken en museumdepots. Wij zijn trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen.

Bruynzeel Storage Systems verkoopt in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in 43 landen in Europa, Amerika, Azië en Australië. Bij Bruynzeel Storage Systems werken 225 mensen. Daarvan werken 140 mensen op het hoofdkantoor, de productie en het distributiecentrum in Panningen.

Per direct zijn wij voor de afdeling Poedercoaten op zoek naar een

 

Operator Poedercoat (m/v) fulltime

 

Wat ga je bij ons doen?
Je bent verantwoordelijk voor het op de juiste manier instellen van de poedercoatinstallatie (met de robot of handmatig), de dagelijkse controle van de voorbehandeling en om de poedercoatlijn zo efficiënt mogelijk te laten draaien.

De plaatwerkproducten zijn van staal en kan van alles zijn: wanden, lades, boekensteunen, verdeelschotjes etc. Deze worden aan een transportbaan opgehangen, waarna ze door middel van een ijzerfosfatering schoongemaakt en voorbehandeld worden. Dit proces wordt ook door de Operator Poedercoat bijgehouden. Hierna worden de producten gedroogd en zijn ze klaar voor het poederen. Dit gebeurt met een slagautomaat, maar afhankelijk van de producten wordt er ook veel handmatig bijgespoten. De producten worden uitgemoffeld en gecontroleerd op diverse kwaliteitspunten. Ook dit alles voer jij als Operator Poedercoat uit. Daarna worden de producten verpakt en gescand.

Je bent kwaliteitsgericht, hebt oog voor detail en zorgt voor orde en netheid binnen de werkomgeving. Als Operator Poedercoat kun je ook voor andere voorkomende productiewerkzaamheden worden ingezet, zoals het ophangen van producten en/of afpakken en verpakken en gereed scannen van de producten. Deze functie wordt uitgevoerd in dagdienst, maar je moet ook bereid zijn om de werkzaamheden in 2-ploegendienst te verrichten.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een afgeronde MBO2 opleiding met kennis van het poedercoatproces of de bereidheid hiervoor een opleiding te volgen. Enkele jaren werkervaring in de metaalsector is een pre. We zoeken iemand die van aanpakken houdt, kwaliteitsbewust is, technisch inzicht heeft en zowel

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Omdat wij de enthousiaste inzet van onze medewerkers waarderen hebben wij ook een prima arbeidsvoorwaardenpakket wat goed aansluit in de markt en weten een goede balans aan te brengen tussen werk en plezier.

Nog meer redenen om bij ons te werken? We zijn een mooi bedrijf met een prachtig product die op onze locatie geproduceerd wordt.

Interesse?

Denk je je bij ons verder te kunnen ontwikkelen, stuur dan je sollicitatie en CV uitsluitend per e-mail naar hr@bruynzeel.org.

Wil je meer informatie over deze mooie baan? Neem dan contact op met Frans Peters, Manager Plaatwerk/ Poedercoat, via frans.peters@bruynzeel.org.

Bezoek ook ons bedrijf op http://dedriemedia.nl.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand of heb je iemand in je netwerk die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.

Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd en niet in behandeling genomen.