‘We organise your space’. Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan.

Wij maken de beste opslagoplossingen voor kantoren, archieven, bibliotheken en museumdepots. Wij zijn trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen.

Bruynzeel Storage Systems verkoopt in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in 43 landen in Europa, Amerika, Azië en Australië. Bij Bruynzeel Storage Systems werken 225 mensen. Daarvan werken 140 mensen op het hoofdkantoor, de productie en het distributiecentrum in Panningen.

Omdat wij ons team van de afdeling Baseparts willen versterken zijn wij op zoek naar een

 

Profileerder / Poedercoater (M/V) fulltime

 

Wat ga je bij ons doen?
De afdeling Baseparts produceert door middel van automatische processen stalen frames. Op de afdeling worden de frames geprofileerd, gelast, gepoedercoat, afgemonteerd en uiteindelijk verpakt voor de klant. Er zijn verschillende werkplekken op de afdeling waar je tijdens je inwerkperiode alles geleerd krijgt zodat je overal inzetbaar bent.De belangrijkste hiervan zijn het profileren en poedercoaten, na de inwerkperiode ben jij dé specialist hierin.
Bij het profileren worden de profielen automatisch geprofileerd, gestanst en door middel van een robot op een pallet gestapeld. Als profileerder verzorg je het omstellen van de lijn en bewaak je de kwaliteit van de producten.Bij het poedercoaten voorzie je de gelaste frames van een poedercoating. Hierin wordt je opgeleid zodat je de gewenste kwaliteit en output kunt leveren.
In deze functie werk je voornamelijk in dagdienst, maar bij drukte wordt overgeschakeld naar een 2-ploegenrooster.Zoek je een technische uitdaging en vind je het leuk om je te verdiepen in profileer-, pons- en poedertechnieken? Of wil je jouw kennis vergroten in hydraulische, pneumatische en robot-besturingstechnieken? Dan is dit dé vacature voor jou.

Wat heb je in huis?

Bij voorkeur heb je minimaal een afgeronde MBO-2 opleiding met technische kennis.
We zoeken iemand die zelfstandig het gehele productieproces van begin tot eind coördineert.
Er wordt van je verwacht dat je bereid bent zaken snel aan te pakken. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de afstellen van de machines en het leveren van de beste kwaliteit.
Je werkt graag in teamverband, neemt graag initiatief, je hebt technisch inzicht en een positieve houding.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.
Omdat wij de enthousiaste inzet van onze medewerkers waarderen hebben wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket wat goed aansluit bij de markt en weten een goede balans aan te brengen tussen werk en plezier.
Nog meer redenen om bij ons te werken? We zijn een mooi bedrijf met een prachtig product die op onze eigen locatie geproduceerd wordt.

Interesse?
Stuur je sollicitatie en CV uitsluitend per e-mail naar hr@bruynzeel.org.
Wil je meer informatie over deze mooie uitdagende functie? Neem dan contact op met Guus Lommen, Manager Baseparts / Sysco, via mail guus.lommen@bruynzeel.org of telefonisch 077-3069000.
Bezoek ook ons bedrijf op https://bruynzeel-storage.nl.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand of heb je iemand in je netwerk die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.

 Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd en niet in behandeling genomen.