EDE & RAVENSCROFT, VERENIGD KONINKRIJK

Compactus-Original-XTR_Bruynzeel-Storage-Systems_Ede-Ravenscroft
Ede and Ravenscroft, het bedrijf dat bekend staat om zijn typische Britse herenkleding, levert al sinds koning William in 1689 tot aan koningin Elizabeth ll de kroongewaden aan de koninklijke familie. Het bedrijf heeft vier zaken in Londen en winkels in Cambridge, Oxford en Edinburgh, die de bezoeker een unieke winkelervaring bieden met inspirerende designcollecties van onder andere Armani Collezioni, Paul Smith en Vivienne Westwood.
Ede and Ravenscroft is ook bekend van de roemruchte baretten en toga’s, die worden gehuurd voor diploma-uitreikingen in het hele land. De afgelopen paar jaar is het tijdsbestek voor de diploma-uitreikingen echter teruggebracht van zes of acht weken naar slechts twee of drie weken in juli. Door deze verandering zag Ede and Ravenscroft zich genoodzaakt om een groter aantal toga’s op voorraad te hebben om aan de grotere vraag binnen het kortere tijdsbestek te kunnen voldoen. Dit betekende dat het bedrijf zijn opslagbehoeften opnieuw onder de loep moest nemen en er nieuwe faciliteiten in de buurt van de bestaande units in Cambridgeshire moesten worden verworven.

Gezien de seizoensgebonden aard van diploma-uitreikingen had Ede and Ravenscroft een opslagoplossing nodig die voldeed aan een aantal specifieke criteria: de oplossing moest de toga’s, baretten, handschoenen en sjerpen tussen het gebruik door langdurig bescherming bieden tegen stof, licht en mijt, maar moest tijdens enorm drukke perioden tevens snel en eenvoudig toegankelijk zijn voor het personeel. De oplossing moest ook op zeer efficiënte wijze gebruikmaken van de ruimte, om zoveel mogelijk kleding op een zo klein mogelijk vloeroppervlak te herbergen.

“Het systeem is licht en eenvoudig te bedienen en tegelijkertijd robuust genoeg voor onze hele voorraad. Het opslagsysteem biedt plaats aan een enorm aantal outfits, waardoor het systeem zeer kosteneffectief is.”

James Middleton

Directeur Ede and Ravenscroft

Efficiënt en kosten effectief
De verrijdbare rekken maakten op de meest efficiënte en kosten effectieve manier gebruik van de beschikbare ruimte. Een kenmerk van dit vier meter hoog verrijdbaar opslagsysteem is het brede gangpad, dat met een breedte van 3,6 meter Ede and Ravenscroft de mogelijkheid biedt om meerdere personen tot de opslag toe te laten, wat leidt tot een efficiëntere workflow tijdens drukke perioden. De hoogwaardige afwerking van de afdichting van de units voorkomt schade door stof en lichtinval. Door het gebruik van maar één gangpad kunnen er zoveel mogelijk kledingstukken op een zo klein mogelijk oppervlak opgeslagen worden; waarbij de kleding wordt opgehangen aan rails en de accessoires in worden opgeborgen in dozen op rekken op een lager niveau.

Wilt u weten hoe u met verrijdbare opslagsystemen uw opslagcapaciteit kunt vergroten?

Bekijk het filmpje links.
Of bekijk hier meer info: