Greif Inkasso, Duitsland

Greif-Inkasso_bruynzeel-Storage-Systems

Gezond werken en klimaatbeheersing staan centraal in het innovatieve kantoorgebouw BOB; een circa 2.800 m2 nieuwe werkomgeving voor Greif Inkasso GmbH.

Een gezonde werkomgeving en maximale energie-efficiëntie staan centraal in het innovatieve BOB-kantoorgebouw in Dachau, Duitsland. Met dit bijzondere kantoorgebouw creëert Greif Inkasso GmbH een aantrekkelijk nieuw hoofdkantoor en kiest Greif Inkasso bewust voor een duurzaam kantoorgebouw.

Met een bruto vloeroppervlak van bijna 2.800 m2 is dit kantoorgebouw het meest energiezuinige kantoorgebouw van Beieren.

“Met het BOB-concept kunnen we onze wensen en ideeën voor gezond, communicatief en toekomstbestendig werken realiseren en zo onze klanten optimaal bedienen. “

Stephan Jender

Directeur Greif Inkasso

Het nieuwe kantoorgebouw van Greif Inkasso is gebaseerd op het concept van het Balanced Office Building-systeem van het in Aken gevestigde BOB AG. BOB kenmerkt zich door een uitstekend binnenklimaat, zeer lage bijkomende kosten en, ondanks het krachtige koelsysteem, ook door de laagst mogelijke energiekosten.

Bruynzeel Storage Systems installeerde Sysco®, statische archiefsystemen, om het grote aantal files efficiënt te archiveren. Door gebruik te maken van statische rekken zijn alle dossiers direct toegankelijk voor alle medewerkers. Het nieuwe, dynamische archief is een overzichtelijke opslag geworden.

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Greif Inkasso. Ook bij Bruynzeel is duurzaamheid geïntegreerd in het dagelijkse werk. Wij werken er voortdurend aan om de meest milieuvriendelijke aanbieder van opslagoplossingen te zijn. Dit doen we door onze processen continu te verbeteren. Zo richten we ons bijvoorbeeld op het continu verhogen van het percentage gerecycled materiaal in ons staal, gebruiken we voor corrosiebescherming geen zware metalen in ons poedercoatproces en is onze productie klimaatneutraal.

De focus van Bruynzeel op duurzaamheid was ook een van de redenen voor Greif Inkasso om voor de opslagsystemen van Bruynzeel te kiezen.

Sysco_Bruynzeel-Storage-Systems_Greif-Inkasso

“Het was voor ons allemaal bijzonder belangrijk om een uitroepteken te plaatsen voor meer klimaatbescherming, duurzaamheid en dus toekomstige levensvatbaarheid.”

Stephan Jender

Directeur Greif Inkasso

Kom meer te weten over Duurzaamheid bij Bruynzeel

Foto’s: BOB AG/Johannes Vogt