KARLTEX.SE, ZWEDEN

KARLTEX Bruynzeel Storage Systems

Karltex.se bevond zich in een prachtig oud gebouw in het centrum van Göteborg. Het pand was echter dringend aan renovatie toe. In plaats van te renoveren, besloot Karltex.se om te verhuizen naar een ander pand in het centrum. 

De nieuwe winkel had dezelfde centrale ligging en dezelfde hoeveelheid vierkante meters als het oude pand, maar Karltex.se wilde de verkoopoppervlakte maximaliseren.

Het magazijn onopvallend doortrekken naar de verkoopoppervlakte
De interieurontwerper van Karltex.se kwam uiteindelijk bij Bruynzeel Storage Systems terecht. De uiteindelijke oplossing was een praktische opslagoplossing waarmee het magazijn onopvallend doorgetrokken kon worden naar de verkoopoppervlakte.

Door de matzwarte afwerking wordt het verrijdbaar opslagsysteem op harmonieuze wijze met het winkelinterieur geïntegreerd. De spiegels creëren een ruimtelijk effect, waardoor de ruimte groter lijkt dan deze daadwerkelijk is.

Verrijdbare opslagoplossing
Een verrijdbaar opslagsysteem heeft slechts één toegangspad nodig, waardoor de magazijnruimte praktisch verdubbelt ten opzichte van traditionele magazijnrekken.

Karltex.se heeft al mogen ervaren dat efficiënt gebruik van ruimte en toegankelijkheid voor medewerkers en klanten prima samengaan. Door een grotere voorraad is de ‘nee’-verkoop ook nog eens verminderd. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van verrijdbare opslagsystemen in een winkel? Bekijk hier hoe wij u kunnen helpen.