KARLTEX, ZWEDEN

Verkoopoppervlakte maximaliseren
Een van de winkels, gelegen in een van de mooie oude gebouwen in het centrum van Götenborg, is naar een andere locatie verhuist vanwege een uitgebreide gebouw renovatie. Karltex.se behield dezelfde centrale ligging en de hoeveelheid vierkante meter aan winkelruimte, maar wilde de verkoopoppervlakte maximaliseren.

Verkaufsfläche optimieren
Eines der Geschäfte befand sich früher in einem schönen alten Gebäude im Zentrum von Göteborg. Es musste dringend renoviert werden. Karltex entschied sich stattdessen umzuziehen in ein gleichgroßes Gebäude in einer vergleichbaren Lage. Sie wollten im neuen Gebäude jedoch mehr Fläche für den Verkauf nutzen.

 

Het magazijn onopvallend doortrekken naar de verkoopoppervlakte
De interieurontwerper van Karltex.se kwam uit bij Bruynzeel. Wij boden een praktische opslagoplossing waarmee het magazijn onopvallend doorgetrokken kon worden naar de verkoopoppervlakte. Door de matzwarte afwerking werd het verrijdbaar opslagsysteem op harmonische wijze met het winkelinterieur geïntegreerd. De spiegels creëren een ruimtelijk effect waardoor de ruimte groter lijkt dan daadwerkelijk is.

Over de verrijdbare opslagoplossing
Een verrijdbaar opslagsysteem heeft slechts één toegangspad nodig, waardoor uw magazijnruimte praktisch verdubbeld ten opzichte van traditionele magazijnrekken. Karltex.se heeft al mogen ervaren dat efficiënt gebruik van ruimte en toegankelijkheid voor medewerkers en klanten prima samengaan.