Skåne University Hospital, Sweden

Universiteitsziekenhuis Skåne, Zweden

De opslag van medisch materiaal was niet efficiënt georganiseerd in het Skåne universiteitsziekenhuis in Malmö. Daardoor verloren verpleegkundigen vaak belangrijke tijd met het ophalen van materiaal. Dat was de belangrijkste reden dat het ziekenhuis op zoek was naar een efficiënt opslagsysteem.

Skåne University Hospital, Sweden

Efficiëntie

De chirurgische afdeling van het Skåne University Hospital in Malmö is uitgerust met twee nieuwe Compactus® Original XT mobiele opslagsystemen. Het mobiele opslagsysteem is bedoeld voor spoedoperaties 's avonds en in het weekend.

ontdek onze oplossingen

Skåne University Hospital

Verplaatsing van opslag

In de vorige opslagruimte hadden ze een systeem voor zowel anesthesie als gereedschappen/accessoires, waardoor ze soms op elkaar moesten wachten om al het materiaal te pakken dat nodig was voor de operatie, en soms heeft het medisch personeel haast. Om efficiënt te kunnen werken, werd besloten de opslag van de anesthesieafdeling naar de andere kant van het middenpad te verplaatsen. In het blauwe systeem slaat de anesthesieafdeling al hun toebehoren op. De paars/roze opslag begint met een vast gedeelte, waar ze altijd snel toegang hebben tot bloedproducten en hechtingen. In andere rekken worden instrumenten, schroeven, platen, pennen en prothesen opgeborgen. Beide systemen zijn uitgerust met een handzwengel.

Skåne University Hospital

Speciale oplossingen

Er werden ook enkele speciale oplossingen geleverd. Een daarvan heet het “wine rack” waar de klant naar wens langere producten kan opbergen. En op een van de frontpanelen werd een automatische deuropener geplaatst.

ik wil graag advies